Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tekken 7 İçin Noctis Lucis Caelum Tanıtım Videosu Yayınlandı

 
     Bandai Namco'nun dövüş oyunu Tekken 7'nin bir sonraki DLC karakteri Final Fansaty XV'ten Noctis Lucis Caelum olacak.
 
     2018'in ilkbahar aylarında çıkış yapması beklenen karakter DLC'si için geçtiğimiz gün yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. Aynı zamanda Noctis'in imza hareketi olan Engine Blade'in de oyunda yer alacağı açıklandı. Tekken 7 şu an için PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları üzerinde oynanabilir durumda. Oyunun bir sonraki DLC karakteri Aralık ayında gelecek olan Fatal Fury'den Geese Howard olacak.
 
     Noctis için yayınlanan tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak bandai namco Tekken 7 Xbox One PS4 Unreal Engine 4 Dövüş Tekken
PlayStation Plus Beş Günlüğüne Ücretsiz İlk Witcher'ın Açılış Bölümü Witcher 3'te Yeniden Tasarlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Bugra4129

13.11.2017 23:59:25

0
quote:

Orjinalden alıntı: Drima Yap bi Tag 3, Ateş etsin şu yeni nesil konsollar ve PC cephesi eeeyy Namco.
Tekken tag lar şu ana kadar çıkanlardan yola çıkıyorum.Hep 3 oyun sonra çıktı Tag 1 ve Tag 2 ve hep ya yeni nesil konsolların çıkışındaki Ps2 çıkış dönemi Tekken Tag yada tam Ps3 Xbox 360 son döneminde Tag2 ben burdan yola çıkarak derimki hazır Ps5 haberleri geliyorken yavaş yavaş 2020 felan bu nesile anca Tekken 8 gelir yada bizi şaşırtırlar Tag 3 gelir :D

BSC Misafiri

13.11.2017 21:52:58

0
Tekken 7'yi ne hevesle beklemiştim ama harbi tırt bir oyun çıktı. Adam gibi online mod yok ki. mod yok arkadaş 2 tane mod var online bir de utanmadan paralı bowling ekliyorlar. Karakter desen eksik herkes lei'yi zafina'yı anna'yı julia'yı filan bekliyor onların yerine şu japon ergenlerini koyuyorlar ya. Benim gördüğüm tek şey şu oldu. Bu oyun tam bir ara oyun hikaye desen o biçim zaten devamı gelecek kafasında, oyun boş, eee grafik desen o da next gen güya ama yeterince iyi değil hele o vuruşların verdiği efektler filan hepten anlaşılıyor. O yüzden alacaklar hiç mi hiç tavsiye etmiyorum. Zaten Türkiye'de oynayan da yok. Adamlara Türkiye diyince "orası neresi?" kafasındalar bizzat kendi ve arkadaşlar mesaj attık bir kaç defa. O yüzden almayın kardeşim. Tag 3 çıkar belki onu bekleyin ama şu lanet oyunu almayın.

BSC Misafiri

13.11.2017 21:52:42

0
Yenisi ne zaman çıkar? Şu oyun Tekken değil artık ya harbi Tekken ile alakası sadece karakterleridir. Ne hikaye ne grafik alakası yok. Ben en geç 2019'da yeni bir oyun bekliyorum ya Tag3 arkinin dediği gibi ya da T8.

Drima

13.11.2017 19:18:48

0
Yap bi Tag 3, Ateş etsin şu yeni nesil konsollar ve PC cephesi eeeyy Namco.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tekken 7
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız