Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tekken 3D: Prime Edition için Harika Bir Video

Tekken: Blood Vengeance serinin konusunu daha iyi öğrenmek isteyenler için önemli bir film

     Namco Bandai bildiğiniz gibi Tekken serisini 3DS ekranlarına taşıyor. Bunun için de Tekken 3D: Prime Edition'ı duyurdular. 3D Prime Edition'ın içinde 3DS'e özel olarak hazırlanan bir Tekken oyununun yanı sıra Tekken: Blood Vengeance adlı 3D film de bulunacak.
 
    Bu paketin tanıtımı için ise Tekken serisinin yapımcısı Katsuhiro Harada ve yakın arkadaşı Street Fighter'ın yapımcısı Yoshinori Ono eğlenceli bir video hazırlamış.
 
    Super Street Fighter 4'ü 3DS ekranlarına getiren ve büyük bir satış başarısı yakalayan Capcom'dan Yoshinori Ono'yu telefonla arayan Katsuhiro Harada ona Tekken'in bir oyununu ve filmini tek pakette 3DS'e getireceğini söyleyince Ono çok şaşırıyor.
 
     Harada üstelik oyunun cihaz 3D moddayken 60 fps (saniyede 60 kare) hızında çalışacağını söylemesi Ono'ya inanılmaz geliyor. Bu anlatılanlardan sonra Harada'ya "Birisi seninle dalga geçiyor, rüya görüyor olmalısın" diyen Ono daha sonra bir sürprizle karşılaşıyor.
 
     Tekken: Blood Vengeance'ten sahneler ve 3DS'e gelecek oyundan oynanış görüntüleri de içeren videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Tekken 3D Prime Edition Namco Bandai 3DS
Portal, Kısa Bir Süre için Bedava PSP ve Vita'daki Tales Oyunlarından Ayrıntılar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

cocacola10

19.9.2011 23:17:09

0
Yoshi tam makara adam.Bi aralar Chun-Li kıyafeti giymişti

BSC Misafiri

17.9.2011 12:53:25

0
Yoshinori Ono benim adamım :D GamesCom 2011 videosunu seyir edin.İkiside çocuk gibi :D

BSC Misafiri

16.9.2011 23:26:05

0
İsmail Vilehand bilgi için teşekkürler.He kardeş ea games yazdı motoru hey Allah'ım ya. SamuraiSquall Hayatında başarılar dilerim paşam :D keşke bunları bana yüzyüze söyleyebilseydin madem yakınlarınla kaba konuşabiliyorsun benide bir yakın olarak say. Bu arada izin verdiğin için saol bak sen diyene kadar internet kabadayılığı yapamıyordum. Uln bu elit kesim hep kendini bi halt sanıyor herhalde yazık şehirdeki oksijen oranının az olmasından dolayı insanda bir kibir bi karşıdakini aşağılama falan. Bak güzel kardeşim tamam iq hakkında hata yapmış olabilirim eyvallah sonuçta suçu kabul etmek erdemdir.Ama sen bu kibrinle devam edersen emin ol hiç kimseyle (başta ailen dahil) hiç kimseyle bi muhabbet kuramazsın kimse adam yerine koymaz anca gelir BSC'de milletin yorumuna muhalefet oluyumda tartışma çıksın kendimi tatmin ediyim dersin. Sen ezik yaşamına devam ede dur ben bi crysis 2 açıyım güzel oyundur tavsiye ederim bi ara dene ;)

SamuraiSquall

16.9.2011 22:50:38

0
BSC Misafiri komiksin :) Gerçek hayatta ezik bir insan olduğun için burda konu ve konuyu açan yada konu hakkında yorumda bulunan üye arkadaşlara fiziksel bağlamda uzak olmanın verdiği güvenle aklınca gerçek hayatta ki ezikliğini bu şekilde gidermeye çalışıyorsun. Yani bir anlamda ezikliğin vermiş olduğu çaresizliği bu bağlamda gideriyorsun, ne yazık ki daha gelişimini tamamlayamamışsın! Sen normalde fiziksel yakınlıkta bulunduğun insanlara bu kadar kaba konuşacak kadar yürekli değilsin, normalde bile uslubunda tartışmayı bilmiyorsun, çünkü karşılarındaki insanların düşüncelerini dinlemiyor, hatta tahammül edemiyorsun.. ama internet ortamı işte... sanal da yorum yazdığın konu ve kişilere hem düşünsel anlamda hemde fiziksel anlamda uzak olduğun için, bunun getirdiği rahatlıkla istediğini söyleyebiliyorsun. Senin gibi biriyle tartışmaya girip seviyemi düşürmeyeceğim, dilediğin gibi internet kabadayılığı yapabilirsin....

Ismail Vilehand

16.9.2011 20:53:06

0
Tepemdeki BSC Misafiri, naptın sen ya. Einstein'in IQ'su 160 ile 180 arası deniyor; Yerli kardeşlere 180 diyorsun. Adama da oyun motoru yazdı diyorsun. He Amarigan gençlik filmi gibi garajda yazdılar hatta. Oyunların hiçbirinde Programmed By Cevat Yerli yazmıyor. Directed by Cevat Yerli yazıyor. Adam her şeyden önce bir firma CEO'su ve ekip yöneticisi. Firmanın kaç binası, kaç bürosu var bir araştırın. Not: Bana Crysis'te sizi duygulandıran bir an söyleyin. Boşuna uğraşmayın, yok.

BSC Misafiri

16.9.2011 19:48:12

0
İdrak özürlü ARKADAŞIM. Bak şimdi "Cevat YERLİ" 'nin kojimaya cevap vermemesinin sebebi iplememesi. yani senin gibi basit forum üyeleri yaparlar o cevap veremeyip "-" basma olayını. Yoksa oyun motoru yazacak kapasitede bi programcı (ki IQ'su eminim 180 falandır yerli kardeşlerin) emin ol elin çekiğine istediği ağzının payını verir.Ama adam iplemeyip vermemiş işte büyüklük yapmış eminim kojima'da kudurmuştur :D. Ayrıca senin zekan yüksekte ne işe yarıyorsun çok merak ediyorum.Özenti özenti yorum yapacağına biraz kendi eleştirilerini kullan.0-6 yaş grubu, troll ve zeka seviyesi eleştirilerinin devri geçti ARKADAŞIM.

SamuraiSquall

16.9.2011 17:20:45

0
Kojima ve Cevat Yerli'nin isimlerinin bile geçmediği bir konuya gelip te böyle saçma şeyler yazmakla, zeka seviyelerinin ne kadar düşük olduğunu belgelemiş olan arkadaşları kutluyorum. Demek ki cevap verememenin vermiş olduğu bir kuyruk acısı var ki her konuya girip böyle şeyler yazma ihtiyacı duyuyorlar. BSC Misafiri mağdem cevap veremeyince direk eksi basılıyor o zaman Cevat'a da BASSINLAR ( - yi ). Nede olsa o da Kojima'ya cevap veremedi...

Ismail Vilehand

16.9.2011 16:40:30

0
Bu bir bakıma SFxTekken'in ayak sesleri. Ono'nun babasının hayrına bir 3DS oyunu için dayak yiyecek hali yok.

BSC Misafiri

16.9.2011 16:30:10

0
Doğru adam biri animasyon film(kojima)ki david jaffe geçen nasıl küfretti hadi gelsin kojima david jaffe'ye cevap versin. yapıyor diğeri cgi gibi oyun yapıyor.Cevat adam yerine koyup cevap bile vermedi :D Stealth la fps nin bu kadar mükemmel halini crysis'den başka yerde görmedim. adam 4 sene de 1 oyunu anca yapıyor cevat yerli 3 senede 1 motor yazıyor.Oyun demek millete 14 saat boyunca real time video izletmek değil.Tutup elin çekiğini savunduğunuz kadar kendi ülkenize hiç bir mecburiyeti olmadığı halde türkçe oyun çıkarıp 50 liraya satan adamı savunsanız beni şaşırtacaksınız ama ne deyim bizim ülkede iyi ne yapılırsa zaten hep hor görülür aşağılanır elin japonu ingilizi el üstünde tutulur.Böyle devam edin ;) Bu arada - basmayı unutmayın haa cevap veremeyince direk - basılıyor zaten :D Kolay gelsin ;).

EmuMaster

16.9.2011 16:03:46

0
Kojima 14 saat real time video 3 saat gameplay tek ton renk türkçe olmayan 90 liralık (ilk çıktığında) oyun. cevat yerli far cry 1, crysis 1-2 türkçe cgi kailitesinde gameplay ve 50 lira(ilk çıktığında) ;).

SouthPark_Konsol delisi

16.9.2011 15:59:06

-2
BSC Misafiri 16.09.2011 14:35:30 Ne kadar salakça yorum ve boş boş yorum yapıyor yav. Bu adamın zeka seviyesini merak ediyorum.

Opricnik

16.9.2011 14:37:43

+2
kojima kim cevat kim. cevat anca grafik motoru.

BSC Misafiri

16.9.2011 14:35:30

-4
biride kojimaya uçsa öyle ne güzel olur mesela cevat yerli :D kojima : ps3'e crysis 2 yi mi yaptın güldürme beni hahaha. kojima : cevat beceriksizce diğer oyunlardan çalmış. cevat : küüüütttt.....

ed_al

16.9.2011 13:22:45

0
çok iyi yapmışlar video yu :)

Leroks

16.9.2011 12:45:33

+2
Bu japonlar oyunlarla kafayı yemiş iyice :DD
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tekken 3D Prime Edition
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız