Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed'den İlk Ekran Görüntüleri

 
 
Outright Games tarafından oyunculara sunulacak olan ve aynı zamanda Eylül 2023 tarihinde duyurulan Teenage Mutant Ninja Turtles Mutant Mayhem bildiğiniz üzere Teenage Mutant Ninja Turtles Mutants Unleashed olarak adlandırıldı. Şimdi ise bu oyun için iki farklı ekran görüntüsü yayınlandı.
 
Mutants Unleashed bu yılın sonlarında geliyor  
 
 
 
Teenage Mutant Ninja Turtles Mutants Unleashed açıklanan bilgilere göre 2024 yılının sonlarında piyasaya sürülecek. Oyun PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için yayınlanacak. Bu yapım Heart & Slash stüdyosu aheartfulofgames tarafından geliştiriliyor.
 
Şu anda geliştirilme aşamasında bulunan bu proje Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem olaylarından sonrasını konu alıyor. 3 boyutlu ve platform içeriklerini bünyesinde barındıran yapım orijinal bir hikaye sahip olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Oyunda aynı zamanda film içerisinde yer alan mizah unsurları yer alıyor.
 
New York'un kanalizasyonlarında gezinebildiğimiz ve sokaklarında savaşabildiğimiz bu yapımda 4 Ninja kaplumbağayla beraber oynayabiliyor ve aynı zamanda tanıdık yüzlerle de karşılaşabiliyoruz. Tek oyunculu oynayabildiğiniz kadar iki oyunculu yerel iş birliği moduyla da ilerleyebiliyorsunuz.
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Mutants Unleashed
Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Kış Mevsimi'nde 6. Hafta Tamamlandı! STALKER Üçlemesi PS4 Konsollarına mı Geliyor? İşte Detaylar

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız