Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Techland, Mirror's Edge Benzetmelerinden Rahatsız

 
     Techland, Dying Light'ı diğer FPS oyunlarına benzetmenin büyük bir haksızlık olduğunu ve tablonun sadece ufak bir parçasını oluşturduğunu söylüyor.
 
     "Bence bu bir çeşit tembellik çünkü oyuna baktığınızda içerisinde zombilerin ve yakın dövüşmeye odaklı olduğu görürsünüz. Serbest bir şekilde koşma mekaniklerine sahip diye Mirror's Edge olamaz. Tamam belki benzerlik bulunuyor ve Dying Light'ın temelini oluşturan özelliklerden biri fakat bu bizim ortaya koymaya çalıştığımız portrenin sadece ufak bir parçası."
 
     "Ve Dying Light demosunun şu anki haline bakarsak kesinlikle sınırlandırılmadığınızı hissedeceksiniz. Çevrede nasıl hareket etmek istiyorsanız o şekilde edebiliyorsunuz."
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Dying Light Warner bros Tech Land FPS PC PS3 PS4 Xbox 360 Xbox One
Pokemon X & Y ve 2DS Bundle Paketi Batı'ya Geliyor Xbox One vs. PS4 Oyun Yükleme Süreleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

TLOU

25.11.2013 17:11:31

0
Tamam abi kızma Open World Mirror's Edge deriz bundan sonra

BSC Misafiri

25.11.2013 17:01:45

+2
İyi de adaam neden bu kadar gurur yapmış ki insanlar kötü bi'şey söylemiyo.. Benzediği söyleniyo ki oyunu ilk gördüğümde ben de aynısını söyledim...Evet parkur tarzında oyun patenti Mirror's Edge'in olmayabilir ama böyle bi oyunu ilk o yaptığı için hep hatırlanacaktır ve benzetilecektir...

.Hawx

25.11.2013 16:17:08

+1
Hayır Mirror's Edge olsa nolur sanki içimiz dışımız Mirror's Edge olmuş da bıkmışız gibi tepki vermişler.Şahsen sadece zombili sandbox Mirror's Edge yapsalar çıktığı gibi alırım.

warz1998

25.11.2013 15:32:22

-3
bu oyun neden tps değil ki o zaman süper olurdu tek kelimeyle isdeğidimiz zaman o zombili dünyayı gezmek çok güzel olurdu

furkan3191

25.11.2013 14:05:24

+2
Dead islandin en buyuk sikintisi kendini tekrar edip sikmasiydi

gursoyf

25.11.2013 13:45:30

+1
adamları haklı buluyorum. zaten Dead Island ın da en büyük eksiklerinden biri buydu. etrafta rahat haraket edemiyorduk. bu oyuna daha büyük bir özgürlük katacaktır. hem bunun patenti Mirrors Edge ye ait değil ki. bence şu anda oyun tam bir openworld oyun oldu. bu özgürlük oyunda yeni taktiklerin de geliştirilmesi için iyi olmuş.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dying Light
+ TAKİBE
AL
93 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız