Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tearaway: Unfolded için Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı


      İlk olarak PlayStation Vita'da karşımıza çıkan ve geçtiğimiz günlerde PlayStation 4'e Tearaway: Unfolded adıyla duyurulan yapım, pek çok oyuncunun merakla beklediği yapımlar arasında. Sony, yapımın renkli dünyasını bir kez daha bizlere gösteren yeni ekran görüntüleri yayınladı. Yayınlanan bu görsellerde oyunun canlı renk paletini ve sevimli modellemelerini görebiliyoruz. Bahsettiğimiz ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Tearaway: unfolded tearaway playstation 4 platform media molecule ps4
Söylenti: inFamous: First Light 9.3 GB Boş Alan İsteyecek Minecraft'ın Yeni Güncellemesi ile Oyuna Tavşanlar Ekleniyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Alondate

23.8.2014 15:44:36

0
Bu tarz oyunların yeri el konsolları, mobil ve pcdir. Çünkü değerleri anca o tür platformlarda anlaşılır. Bu devirde ps4 xboxone alan grafik fetişi sahibi konsol sahipleri ne anlar bu oyundan? Ya çöp der ya da bebe işi der

Dictattor

23.8.2014 02:31:26

-1
Benim takip ettiklerim GameInformer, Joystiq'in kritikleridir sadece. Onu da oyun almak icin degil, benle ayni fikirdeler mi diye bakiyorum baskan. Diger site diye gecinenlerin hepsi fiyasko oldugundan bakmiyorum bile, verdikleri puanlara beraber guluyorduk.

İdrak İstimlak

23.8.2014 02:27:48

0
Paşam Josystiq incelemesini vermişsin ama en az onun kadar kalite, hatta daha kalite sitelerin de incelemesi burada. Yani bir o site midir Tearaway hakkında eyyorlayacak yer... http://www.metacritic.com/game/playstation-vita/tearaway/critic-reviews 90-100 arası puan veren bir kaç site... Gaming Age Destructoid Worth Playing Polygon EGM IGN Eurogamer Gamereactor Game Informer Diye uzar gider ki, aradaki önemli saymayacağın siteleri vermedim. Zamanında kalite PS3 oyunlarına verilen 4-5 puanları iyi bilirsin. Senin verdiğin sitede direk tetikçilik yapmış bence...

Dictattor

23.8.2014 02:17:39

-1
http://t.joystiq.com/all/2013-11-20-tearaway-review-not-quite-a-love-letter#1 Bu kritik yeterli olmustu vaktinde, saglam bisey olsa zaten kacirmam. Lakin GOTY'lik oyun olsun isterse, tür olarak PS4 bunlarin platformu olmaz demek istedigim. Madem yapilacak Journey, flower gibi bastan assagi kalite, ciddi yapimlar olmak zorunda. Renkli renkli, laçka olaylar XBone'un isleridir.

İdrak İstimlak

23.8.2014 02:10:24

0
Ciddi olamazsın... Her iki oyunu da oynamış biri olarak yazıyorum bunu. İnternette Tearaway oynayan insanların bir yorumlarına bak istersen.

Dictattor

23.8.2014 02:07:08

0
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

PSVita da iki defa bitirdim, tek kelime ile sanat eseri. Zeldavari havasi, ozgun sunumu ve fikirleri ile bence mukemmelden de ote bir oyun. Bence PS4 oyunculari boyle bir oyun geliyor diye sevinmeli...
Zelda ile bu oyunu yanyana getirmek senin anlayacigin tarzda GT ve Mario Kart'i yanyana koymak gibi baskan, istedigi kadar iyi olabilir ancak PS4 gibi platformlara cikarmasinlar sunlari.

Dictattor

23.8.2014 01:59:16

0
quote:

Orijinalden alıntı: Gilthaniel Oyunu gerçekten inceleyip mi bu yorumu yaptınız samimiyetinizle cevaplamanızı bekliyorum. oyun dünyası sadece spor oyunları,fps oyunları,rpg oyunları tps aksiyon oyunlarından ibaret değil.bu tarz yenilikçi yapımlar çok kaliteli kitlelerin konsolu almasına yol açar bu kitleyi ne kadar genişletirseniz ve bu tarz yapımlar ne kadar fazla satış yapabilirse o kadar farklı yapımlar,farklı senaryolar görmeye başlanır.
Savunma yapiyorsun da konsol sattirir gibi komik cumleler kurma istersen. Lakin ben diger turlerden bahsettigimi de hatirlamiyorum. E3, GC butun konferanslarda bu tarz oyunlar duyurup bolca kufur yediler, resmen boğdular aleti. 1400 lira para verilen alette olacak seyler degil bunlar. Her oyunun kendi platformu vardir bu tarz yapimlar Vita'da kalmalidir. Muhtemelen satislarda basarisiz olup PSN'den bedava dagitilan oyunlar arasina dahil olacak.

İdrak İstimlak

23.8.2014 01:52:22

0
quote:

Orijinalden alıntı: souv3nir PS4 gibi bir konsola cikmamali bu oyunlar, biraz aletin hakkini versinler artik bu nedir?
PSVita da iki defa bitirdim, tek kelime ile sanat eseri. Zeldavari havasi, ozgun sunumu ve fikirleri ile bence mukemmelden de ote bir oyun. Bence PS4 oyunculari boyle bir oyun geliyor diye sevinmeli...

Gilthaniel

23.8.2014 01:31:38

0
Oyunu gerçekten inceleyip mi bu yorumu yaptınız samimiyetinizle cevaplamanızı bekliyorum. oyun dünyası sadece spor oyunları,fps oyunları,rpg oyunları tps aksiyon oyunlarından ibaret değil.bu tarz yenilikçi yapımlar çok kaliteli kitlelerin konsolu almasına yol açar bu kitleyi ne kadar genişletirseniz ve bu tarz yapımlar ne kadar fazla satış yapabilirse o kadar farklı yapımlar,farklı senaryolar görmeye başlanır.

Dictattor

23.8.2014 00:48:27

-2
PS4 gibi bir konsola cikmamali bu oyunlar, biraz aletin hakkini versinler artik bu nedir?
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tearaway: Unfolded
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız