Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Team Liquid, Dota 2 Takımıyla Yollarını Ayırdı

 
 
     Amerikan elektronik spor organizasyonu Team Liquid, Dota 2 takım kadrosuyla yollarını ayırdığını duyurdu. Karşılıklı olarak yollarını ayıran takım ve takımın oyuncuları, kaptan Kuro "KuroKy" Takhasomi önderliğinde kendilerinin kuracağı yeni bir organizasyon çatısında Dota 2 mücadelesini sürdürecek. Konuyla ilgili her iki tarafta birbirlerine teşekkürlerini iletti. Team Liquid CEO'su Victor "Nazgul" Goossens, TI9 turnuvasında KuroKy'nun kendi takımını oluşturmak istediğini söylediğini ve bu durumun kendisini ne kadar çok üzse de geride bırakılan 4 sene için gururlu olduğunu belirtti.
 
     2014 yılında Dota 2 kadrosu ile fes etmiş olan Team Liquid, yeniden yapılanma sürecine girmişti. 2015 yılında kaptan KuroKy önderliğinde yeni takım kadrosunu oluşturmasıyla birlikte Team Liquid Dota 2 arenasında yükseldi. Yeni kadro, The International 2017 turnuvasını birinci, The International 2019 turnuvasını ise ikincilikle tamamladı.   
 

Bu haberin bağlantısı
URL
dota dota 2 valve icefrog rts rpg pc Defence of the Ancients 2 oynaması ücretsiz free to play f2p ücretsiz oyun
Cyberpunk 2077'nin Bölüm Tasarımcısı Oyundaki Cinsiyet ve Çıplaklık Hakkında Açıklamalarda Bulundu Red Bull Player One Finallerine Katılacak Oyuncular Belirlendi!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dota 2
+ TAKİBE
AL
57 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız