Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Team Fortress 2 Kahramanları 19. Yüzyılda Olsaydı?


 
     Team Fortress 2 sanırım hayran çalışmaları ile en başarılı oyunlar arasına rahatlıkla girer. Daha önceki haberlerimizde bu oyun için hazırlanan 1.sınıf çalışmaları sizlere aktarmıştık.
 
     Bu defa karşımıza çıkan çalışmalar ise Valve'ın geliştirici ekibi tarafından tasarlanmış. Çizgi romandan fırlamış gibi yapılan bir toplu çalışmanın yanı sıra gerçekçi modellemeler de bu çalışmalarda yer alıyor.
 
     19.yüzyılın giyim tarzından esinlenerek yapılan bu çalışmalar ilerde oyunda kullanmamız için skin olarak karşımıza çıkar mı bilemiyoruz, amaçıksaydı hiç de fena olmazdı. Özellikle Red Dead Redemption'dan sonra Vahşi Batı'ya olan ilgimiz zaten oldukça arttı. Aşağıda bu çalışmaları görebilirsiniz.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Team Fortress 2 Valve PC FPS Orange Box
Nintendo ve Nokia Bir Telefon İçin Ortak Çalışmış Bad Company 2 Ultimate Edition Shopto'da

laserion

12.8.2010 20:11:37

0
Benim gibi TF2 manyakları için harika çalışmalar bunlar özellikle wallpaper koleksiyonuma iyi gidecek cinsten. Yeni içerikler gelecek ama süpriz diyorlar henüz kesinleşmemiş Skin'ler var umarım en kısa zamanda güncellenir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Team Fortress 2
+ TAKİBE
AL
30 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız