Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tales of Xillia, PS3'e Özel Olarak Duyuruldu

Tales of Xillia'nın görsellerinin türüne göre oldukça hoş olduğunu söyleyebiliriz.

    Namco Bandai'nin uzun süredir söylentisi devam eden oyunu Tales of Xillia sonunda duyuruldu. Beklendiği gibi oyun Playstation 3'e özel olarak 2011 yılında piyasaya çıkacak. 
 
    Jump dergisinin haberine göre Tales of Xillia iki ana karaktere sahip olacak ve bu özelliği ile seride bir ilke imza atacak. Erkek olan ana karakterimiz Shuto Matis'in kraliyet şehrindeki mükemmel bir tıp öğrencisi olduğu söyleniyor. Kadın karakterimiz Mira Maxwell ise toprak, ateş, su ve rüzgar gibi 4 elementi kontrol edebiliyor ve kendisi ruhların efendisi olarak biliniyor.
 
    Bu iki karakter farklı Tales oyunlarının karakter tasarımcılığını yapmış kişilerden geliyor. Shoto'nın tasarımcısı Kosuke Fujishima iken, Mira ise Mutsumi Inomata tarafından tasarlanmış. Oyunun ana tema müziği ise Ayumi Hamasaki tarafından yapılmış.
 
    Oyunun senaryosu ile ilgili ayrntılı bilgiler şu an için yayınlanmadı, ama ilk tanıtım videosu ve ekran görüntüleri ortaya çıktı. İlk görüntüleri aşağıdan, oynanış öğelerinin de bulunduğu ilk videoyu ise buradan ulaşabilirsiniz.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Tale of Xillia JRPG Namco Bandai Tales of aksiyon
Mass Effect 3'te Multiplayer Yok Dead Space: Aftermath'in Tanıtım Videosu

Sulu Çor Kağan

15.12.2010 13:16:00

0
olmadı bu olmadıııııı. ps3 almak şart oldu. offf
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tales of Xillia
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız