Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tales of Symphonia Remastered, PS4, Xbox One ve Switch için Duyuruldu

 
 
Bandai Namco, PlayStation 4, Xbox One ve Switch için Tales of Symphonia Remastered'ı duyurdu. Dünya çapında 2023'ün başlarında piyasaya sürülecek.
 
Ayrıca hatıra metal kasası ve özel sanat eserlerini içeren “Chosen Edition” için ön siparişler Bandai Namco Store'da mevcut.
 
Tales of Symphonia Remastered, efsaneye göre bir seçilmiş kişinin dünyayı yeniden canlandırıp eski haline getireceğini belirttiği, sürekli bir mana kaynağına şiddetle ihtiyaç duyan ölmekte olan bir ülke olan Sylvarant dünyasında geçiyor. Oyuncular, Lloyd Irving ve arkadaşlarının unutulmaz karakterlerle dolu dünya çapında bir maceraya ve hala hayranlar arasında yankılanan duygu yüklü bir hikayeye başlarken maceralarını takip edecekler. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Tales of Symphonia Remastered PS4 Xbox One Switch
Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion 13 Aralık'ta Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor Kirby's Return to Dream Land Deluxe, Switch için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız