Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Taktik Oyunu Total Tank Generals PC için Duyuruldu

 
 
Polonyalı yayıncı 505 Games ve geliştirici Noobz, PC (Steam) için II. Dünya Savaşı temalı simülasyon taktik oyunu Total Tank Generals'ı duyurdu. Oyun 2023'te çıkış yapacak.
 
Total Tank Generals'da her savaşın kendi generalleri vardır. İkinci Dünya Savaşı sırasında bir ordunun komutasını elinize alın ve orduyu zafere taşıyın. Geçmiş generallerin birçok senaryosu ve gerçek tarihi baz alan askeri harekatlar ile stratejinizi geliştirin. 
 
Düzinelerce birim seçeneğinden güçlerinizi nasıl dengeleyeceğinize siz karar verin. Bölgeden yararlanmak, düşman birimlerini kuşatmak ve parçalamak için askerlerinizi savaş alanında dikkatlice konumlandırın.
 
Savaş kayıplarına bakılmaksızın tüm saldırılara karşı hazırlıklı olmanız gerekir. Cephanenizi ne zaman harcayacağınızı ve ne zaman bekleyeceğinizi, erzaklarınızı yenileyip düşmanı pusuya düşüreceğinizi kendiniz seçeceksiniz. 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Total Tank Generals 505 Games
The Callisto Protocol için Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı Açık Dünya MMO Oyunu Dune: Awakening Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız