Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Takeuchi "Kültür Farklılığı Ortak Çalışmaya Engel"

Takeuchi önderliğinde geliştirilen Lost Planet 2, şu sıralar CAPCOM'un merakla beklenen oyunlarının başında geliyor.
Doğu ve Batı medeniyetleri anlayış olarak her zaman birbirine uç noktalarda gösterilirler. CAPCOM'un önemli isimlerinden Takeuchi, kültürel yapıdan tutunda geleneklere bağlılığa kadar pek çok konuda birbiriyle çakışan bu iki medeniyet arasında sıkışan bir başka olgu üzerine dikkatleri çekiyor.
 
Resident Evil 5 ve Lost Planet 2 oyunları ile tanıdığımız yönetmen Jun Takeuchi, CAPCOM'un resmi sitesinde yayınlanan röportajında Lost Planet 2 ve oyun dünyasından bahsetti.
 
Bir oyunun dünyanın dört bir yanında aynı popülariteyi yakalamasının ne kadar zor olduğunu açıklayan Takeuchi; " Lost Planet 2'nin en önemli noktası; müzik ve dil detayları denizaşırı ülkelerde tamamlanmış olmasına rağmen, oyunun yapımının Japonya'da tamamlanmış olması. Kültürel farklılıklar sebebi ile Japonya ve deniz aşırı ülkeler ile kusursuz bir ortak çalışma içine giremiyoruz." ifadesini kullanarak bu farklılığın oyun dünyasını nasıl etkilediğini vurgulamış oldu.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak lost planet capcom xbox360 lost planet 2 pc ps3
Rayman, Street Fighter ve fazla Wii & DS'de Sony'den Yeni Kontrol Patentleri

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lost Planet 2
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız