Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Take Two Interactive İlk Çeyrek Gelirlerinin %60'ını Mikro Ödemelerden Kazanmış

 
Rockstar ve 2K Games'in ana şirketi olan Take Two, son raporlara göre son zamanlarda büyük bir kazanç sağladı. 30 Haziran tarihinde sona eren 2019'un ikinci çeyreğinde 540,5 milyon kazanç elde eden şirketin kar oranı, geçen yıla göre %39 oranında arttı.
 
Bu kazancın %58'i ise GTA Online ve NBA 2K19 gibi oyunların mikro ödemeleri sayesinde elde edildi. Oyun içi harcamalar her ne kadar oyuncular tarafından büyük bir tepki görse de 2019'un ilk çeyreğine kıyasla bu kazanç %31 arttı.
 
Bu artış böyle devam ederse eğer Take Two'nun gelirleri gelecek yılın ilk çeyreğinde %79'lara tekabül edecek.
 
Mikro ödemeleri bir kenara bırakırsak eğer Take-Two bünyesinden çıkan oyunların satışları rekor üstüne rekor kırıyor. GTA 5 şimdiye kadar 110 milyon adet sattı bununla birlikte Red Dead Redemption 2 ise bir çeyrek boyunca 1 milyon adet satarak, satış rakamını 25 milyona çıkarttı. NBA 2K19 ise son zamanlardaki büyük indirimleri sayesinde 12 milyon civarında sattı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 Take Two Interactive Gaming Rockstar Games 2K yıllık ciro
Epic Store'a Çıkacağı Duyurulan Ooblets'in Geliştici Ekibi Tehdit Mesajları Aldı ‘Çizgisel Olmayan RPG’ Dark Envoy PS4, Xbox One ve PC için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

7.8.2019 17:45:42

0
bilader neyi kime haram ediyon haram yasak demek xD ps2'den ps3'e geçişde oyunlar 50 dolardan 60 dolar oldu ama ps3'den ps4'e geçişde 70 dolar olmadı adamlar başka yerlerden para alıyorlar işte

TheNewAtilla

6.8.2019 18:33:13

+1
Parayla oyun satıp üstüne oyun içi ödemelere asılan firmalara haram olsun diyorum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız