Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Take Two: Bioshock'ı Desteklemeye Devam Edeceğiz


 
     Bioshock yeni nesilin en iyi oyunlarından biri olduğunu ilk oyunuyla kanıtladı. Geliştirici Irrational Games neredeyse kusursuz bir iş çıkarmıştı. 2K Marin tarafından geliştirilen ve oldukça yüksek satış rakamlarına ulaşan Bioshock 2 de ilk oyun kadar olmasa da genel olarak çok beğenildi.
 
      Take Two başkanı Strauss Zelnick'in açıklamaları serinin devam edeceğini gösteriyor. Zelnick açıklamasında "Bioshock'ın hala oyun endüstrisinin en önemli oyunlarından birisi olduğunu düşünüyoruz. Oyunu destekleme niyetindeyiz, 2K Marin'in olup olmaması önemli değil, seriyi desteklemek istiyoruz" sözlerine yer verdi.
 
     Bioshock'ın yaratıcısı Irrational Games şu sıralar yepyeni bir oyun üzerinde çalışıyor, ama bu oyunun ne olduğu ile ilgili bir bilgi bulunmuyor. Belki E3 fuarında birşeyler gösterebilirler.
 
     2K Marin'den ise serinin yeni bir oyunu gelir mi bunu şu an tahmin etmek bile çok zor, ama şunu biliyoruz ki bu kadar çok satan bir seriyi ihmal etmeyeceklerdir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak bioshock 2 Strauss Zelnick rapture city fps Take Two
DJ Hero 2'nin İlk Videosu Yayınlandı EA Sports: Pro Evolution Soccer Hala Bir Tehdit

On.E

9.6.2010 15:48:51

0
Yeni neslin en iyilerinden biri olmasının yanı sıra atmosfer olarak en sağlam FPS'dir yeni nesilde 2.oyun fazla yenilik yapmadıkları için ilk oyunun etkisini göstermedi ama yinede çok iyiydi 3'te artık yenilik gerek ki yine klasik bir oyun ortaya çıksın..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bioshock 2
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız