Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

THQ'da Danny Bilson Dönemi Sona Erdi!


     THQ'nun düştüğü zarar çukuru, işten ayrılmaları beraberinde getirdi. THQ'nun oyunlardan sorumlu ismi Danny Bilson görevinden ayrıldı. Onun yerine oyun dünyasında önemli bir yere sahip isim geçti.
 
     Belirtilenlere göre artık THQ'da Danny Bilson'un eski görevini, Naughty Dog'un kurucularından olup Crash Bandicoot ve Jak and Dexter serilerinin başındaki isim Jason Rubin yapacak. THQ'nun en tepesinde, başkanlık koltuğunda ise bir değişiklik yok. 
 
     Jason Rubin'in yeni göreviyle ilgili THQ'nun CEO'su Brian Farrell, "Zaten Jason'ın bu endüstride yaptıkları, kendisinin görevin üstesinden geleceğinin bir numaralı göstergesidir. Jason Rubin, bu endüstrinin en parlak kişilerinden birisi." açıklamasını yaptı. Konuşmasının devamında patron Farrell, "Jason'un değiştirdiğimiz oyun stratejisine yakışacağını düşünüyoruz." sözünü söyledi.
 
     Brian Farrell konuşmasında, görevinden ayrılan Danny Bilson'a yaptıkları adına teşekkür etmeyi de unutmadı. Bakalım, başında yer aldığı sadece bu iki seriye çıkan oyunların toplam satışı 40 milyonu aşan Jason Rubin, THQ'nun yeni "çekirdek oyuncu" stratejisini firmanın oyunlarına aşılayabilecek mi?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
thq naughty dog crash bandicoot jak and dexter jason rubin danny bilson
Crysis 2 Tekrar Steam'de! Battlefield 3'ün Yeni DLC'si Yıkılıyor! (Video)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

30.5.2012 14:47:04

0
yani uncharted kalitesinde oyunlar görebiliriz umarım...

CILGIN_TURK_96

30.5.2012 00:48:31

-1
Hayirlisi olsun nediyelim..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız