Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

THQ Nordic ve Nine Rocks Games, Way of the Hunter'ı Duyurdu

 
 
Yayıncı THQ Nordic ve geliştirici Nine Rocks Games, PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam, Epic Games Store, GOG) için av temalı oyun Way of the Hunter'ı duyurdu. Bir çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Nine Rocks Games CEO'su David Durcak bir basın açıklamasında oyun hakkında şunları söyledi: "The Way of the Hunter serisi oyunculara gerçekçi bir av deneyimi sunuyor. Mümkün olan en iyi oyun deneyimini sizlere sunmak için daha önce DayZ ve Cabela yapımlarında çalışmış, deneyimli ve yetenekli profesyonellerden oluşan bir ekip oluşturduk." 
 
Bu gerçekçi avcılık deneyimi sayesinde ABD ve Avrupa'nın büyük açık dünya arazilerinde keşif yapabilir ve avlanabilirsin. Doğal yaşam alanlarında gerçeğinden ayırt edemeyeceğin hayvanları keşfet, ayrıntılı ve çok gerçekçi birçok silahı kullan.

Etkileyici bir hikâye desteğiyle etik avcılığın zorluklarıyla yüzleş veya sadece zengin doğada serbestçe avlanmanın tadını çıkar.
 
Steam sayfası
 
 
Duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu nişancı aksiyon av Way of the Hunter
The House of the Dead: Remake 28 Nisan'da PS4, Xbox One, PC ve Stadia'ya Geliyor F1 22, PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve PC için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız