Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

THQ Nordic Bugbear Entertainment ve Coffee Stain Studios'u Satın Aldı

 
THQ Nordic Bugbear Entertainment ve Coffee Stain Studios'u bünyesine kattığını duyurdu.
 
Bugbear Entertainment 2000 senesinde Helsinki, Finlandiya'da kuruldu ve stüdyo şu ana kadar Rally Trophy, Tough Trucks: Modified Monsters, FlatOut, Glimmerati, FlatOut 2, FlatOut: Ultimate Carnage, Sega Rally Revo, Ridge Racer Unbounded ve Wreckfest oyunlarını geliştirdi. THQ Nordic Bugbear Entertainment'ın hisselerinin %90'ını (gelecekte %10'unu da satın alma seçeneğiyle birlikte) satın aldı ve bu satın almaya stüdyonun tüm fikri mülkiyet hakları da dahil.
 
Coffee Stain Studios 2010 senesinde Skövde, İsveç'te kuruldu ve stüdyo şu ana kadar Sanctum, Super Sanctum TD, Sanctum 2, I <3 Strawberries, Goat Simulator, A Story About My Uncle, The Westport Independent, Deep Rock Galactic ve Huntdown oyunlarını geliştirdi ve şimdi de Satisfactory üzerinde çalışıyor. THQ Nordic, Coffee Stain Studios'un hisselerinin %100'ünü satın aldı ve bu satın almaya Satisfactory, Goat Simulator ve Sanctum oyunlarının fikri mülkiyet hakları ve Deep Rock Galactic'in yayıncılık hakları da dahil.  
 
Daha fazla detaya Gematsu.com üzerinden ulaşabilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Xbox Game Pass Artık Ön Yüklemeyi Destekliyor Fighting EX Layer PC için 30 Kasım'da Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

17.11.2018 13:15:15

+1
Harika bir olay aslında nasıl yorum patlaması yapmadı ki? Bende görmedim gerçi ama hoş. Adamlarda para var her şeyi satın alıyorlar helal olsun :D Çin gibiler :D THQ Nordic belki eski thq kalitesinde değil şuan ama bunlar ısınma turları. Eminim ps5'de çoşturacaklar.

nForcer

14.11.2018 18:36:27

+1
Hayırlı olsun, özellikle Bugbear'ın kendi arkasına sağlam bir güç almasına sevindim. Umarım artık daha kalite oyunlar çıkar kendilerinden.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız