Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

TESO'da Son Seviyeye Gelmek Kaç Saat Sürecek?


    Bir MMO-RPG oyununu etkileyen en önemli unsur içeriktir. Dolayısıyla bir MMO'nun grafikleri veya başka bir şeyi ne kadar güzel olursa olsun, içeriği beklenen seviyede olmadıktan sonra bir noktada 'patlama' yaşayabiliyor. Önümüzdeki dönemin merakla beklenen MMO'su Elder Scrolls Online'daki içerik adına yeni açıklamalar ortaya çıkmış görünüyor.
 
    Oyunu test eden bazı kullanıcılara The Elder Scrolls Online'da son seviyeye gelmenin ne kadar sürdüğü soruldu. Bu soruya bir oyuncu, 144 saat cevabını verdi. Belirtilenlere göre bu oyuncu üç haftalık 'casual' oynanışın ardından 50. seviyeye erişmiş. Ancak herkeste durum benzer değil. Çünkü bir diğer oyuncu görev diyaloglarını atlayarak bu saati 70-80 saate kadar indirdiğini belirtirken, diğer bir beta tester da sadece 54 saat içinde 50. seviyeye geldiğini söylüyor. 
 
    Yani sonuç olarak ne kadar sürede 50. seviyeye gelebileceğiniz her MMO'da olduğu gibi The Elder Scrolls Online'da da tamamen size kalmış. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
mmorpg the elder scrolls zenimax online studios mmo bethesda
World of Warcraft 5.4.7 Güncellemesi Bu Hafta Final Fantasy XIV, Steam'de Satışa Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BLooregard Q.Kazoo

19.2.2014 06:40:51

0
Oyun güzel olmuş sadece insanlar fiyatını beğenmediği için çamur atmış.Bilmezsiniz motorun suda çıkardığı o köpüğü.

frivolousam

18.2.2014 18:45:03

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri zaten adamlar nekadar hızlı bitireciğiniz size kalmış demiş nerenle okuyorsun haberi merak ettim.
Agzini topla once.. ya da elini. Level atlama sistemi ve sadece level atlarken kullanilan icerik ve buna harcanan kaynagin end-game'e harcanmasinin daha iyi olacagi uzerine konustum. MMO'lar bitirilmek icin oynanmaz ayrica.

einhander

18.2.2014 17:41:07

0
ultıma onlıne'da skill'in 1 puanını arttırmak ıcın 6 saat kastığımızı biliyorum bu oyunlar cerez adeta

BSC Misafiri

18.2.2014 17:24:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: frivolousam Hic gecmisten ders almiyolar. Onemli olan son seviyeye gelmek degil, son seviyede ne oldugu. 3-5 hadi 10 saatlik intro hazirla, sonra ver elini end-game yapacaklarina 150 saat icerik hazirlarlar bi ton paraya sadece son levele giderken kullanilacak. Sonra cogu kisi 1 kere oynar ve end-game cok bos diye birakir oyunu. Level sistemi ancak asya-f2p oyunlarina yarar yoksa 150 saat, devamli oynayacagin bir mmo icin cok uzun bir sure degil.
zaten adamlar nekadar hızlı bitireciğiniz size kalmış demiş nerenle okuyorsun haberi merak ettim.

senjido

18.2.2014 16:58:33

0
teso balonun ta kendisi

frivolousam

18.2.2014 15:09:34

+4
Hic gecmisten ders almiyolar. Onemli olan son seviyeye gelmek degil, son seviyede ne oldugu. 3-5 hadi 10 saatlik intro hazirla, sonra ver elini end-game yapacaklarina 150 saat icerik hazirlarlar bi ton paraya sadece son levele giderken kullanilacak. Sonra cogu kisi 1 kere oynar ve end-game cok bos diye birakir oyunu. Level sistemi ancak asya-f2p oyunlarina yarar yoksa 150 saat, devamli oynayacagin bir mmo icin cok uzun bir sure degil.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls Online
+ TAKİBE
AL
61 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız