Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

TESFED Türkiye Kupası Tamamlandı

 
     Türkiye E-Spor Federasyonu (TESFED), Türkiye’nin ilk resmi espor turnuvası TESFED Vodafone FreeZone Türkiye Kupası tamamlandı. Vodafone FreeZone ana sponsorluğunda, Maximum Kart ve Red Bull sponsorluğunda düzenlenen Kupanın  Ataşehir FDR Oyun Merkezi ev sahipliğinde gerçekleşen final karşılaşmalarında, LoL, PUBG, CS:GO, FIFA, Zula ve Red Bull Son Şampiyon kapsamındaki DOTA 2’de galip gelen takımlar, toplam 100 bin TL’lik ödüllerin sahibi oldu.
 
      “TESFED Vodafone FreeZone Türkiye Kupası” final karşılaşmaları, mekan sponsoru Ataşehir FDR Oyun Merkezi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. İki gün boyunca adeta spor şöleni yaşatan TESFED Vodafone Freezone Türkiye Kupası, kazanan takımların galibiyet sevinciyle taçlanırken, spor severler, çekişmeli ve rekabet dolu karşılaşmalarla spor heyecanını canlı olarak yaşama imkanı buldu.

   Online elemelerde üst tura çıkmaya hak kazanan takımların katıldığı finallerin cumartesi günü gerçekleşen ilk gününde FIFA, CS:GO, Zula ve Red Bull Son Şampiyon karşılaşmaları, ikinci gün ise PUBG ve LOL karşılaşmaları oynandı. Toplam 100 bin TL’lik ödül havuzu için yarışılan final rekabetinde, FIFA’nın şampiyonu, rakibi Berkije’yi yenerek galibiyete ulaşan Galatasaray Espor’un FIFA oyuncusu İMertAL olurken, CS:GO karşılaşmalarının birincisi İstanbul Wild Cats, Zula karşılaşmalarının şampiyonu Mod-Z Espor, Red Bull Son Şampiyon kapsamında Dota 2 karşılaşmalarında zafere imza atan takım ise Team Closer oldu. Espor heyecanının aynı hızla devam ettiği ikinci günde ise PUBG karşılaşmalarında kupayı kaldıran takım Digital Athletics olurken, günün son karşılaşması olan League of Legends’da Mental 5 takımı turnuvanın şampiyon oldu.
     

Bu haberin bağlantısı
URL
Resident Evil 3 Remake Green Man Gaming'te %25 İndirimde Analist Daniel Ahmad: Yeni Nesil Konsollar 400 Dolara Satılırsa, Büyük Bir Zarara Uğratır

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız