Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

TESFED Türkiye Kupası Finalistleri Belirlendi

 
     Türkiye E-Spor Federasyonu (TESFED), Türkiye’nin ilk resmi espor turnuvası “TESFED Vodafone FreeZone Türkiye Kupası'nın finalistleri belirlendi. League of Legends, Zula, Dota 2 ve PUBG oyunlarında finale yükselen takımlar federasyonun sosyal medya hesaplarından duyuruldu. 
 
     TESFED Türkiye Kupası'na 2.500'den fazla oyuncu katıldı. Bu listeye ilave olarak Counter Strike: Global Offensive ve FIFA 2020 turnuvalarının elemeleri ise henüz tamamlanmadı. 
 
League of Legends: Mental 5 - Minik kalpler 
Zula: Mod-Z Espor - Gamers of Future
Dota 2: Team Pi - Team Closer
PUBG: Circle Is Coming, Blaze Esports, Red Foxes, ANT Espor, Probably, Team Loading, Digital Athletics, Rain Esport's, Draco Unity, Futbolist, Cobra Kai, 4 ANGRY MEA, İstanbul Wild Cats, TEAM SAHMERAN, BeatComing, CRIPS E-Sports 
 
     Vodafone FreeZone ve RedBull sponsorluğunda gerçekleşen TESFED Türkiye Kupası turnuvalarının finalleri 21 Aralık Cumartesi günü FDR Ataşehir Oyun Merkezi’nde oynanacak. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Epic Games, 19 - 31 Aralık Arasında 12 Oyun Hediye Edecek cs_summit 5'de Yarı Final Karşılaşmaları Belirlendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız