Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

TERA, Amerika'da 1.4 Milyonu Geçti


    Geçtiğimiz dönemde aylık ödemeli üyelik sisteminden Free to Play'e geçen TERA Online'dan yeni istatistikler gelmeye devam ediyor. En Masse Entertainment, oyunun Amerika sunucularından bilgiler paylaştı.
 
    Yapılan açıklamaya göre TERA Online'ın Amerika sunucularındaki oyuncu sayısı, Free to Play'e geçişin ardından 1.4 milyona ulaştı. Konuyla ilgili yapılan açıklamalarda En Masse CEO'su Chris Lee, "Yapılan yeni oyuncu kayıtlarını ve günlük oyuncu sayısını görünce hepimiz şaşırdık. 1 milyonu geçmek bizim için önemliydi. Geldiğimiz noktaya bakılırsa, 2 milyona ulaşmak pek uzun sürmeyecek." sözlerini söyledi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
TERA PC MMORPG Bluehole Studios En Masse
Sly Cooper: TiT'ın Vita Sürümü 80 TL Olacak Tomb Raider İçin Senaryo Genişletme Planı Yok
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

14.5.2013 16:05:19

0
oyunu oynuyorum daha önce silkroad,lol, falan oynamiştim ama tera başka bişey çok sistem gerektiriyor (ayarlarını düşürürseniz sorun olmaz) bence şimdiye kadar yapılan en iyi grafik diyebilirim grafik severler için süper bi oyun tavsiye ederim Veritas server türklerin cok oldugu yer...

patriotic*

21.3.2013 08:37:22

0
Bir ara denemeyi düşünüyorum, bakalım nasılmış 1.4 milyon oyunculu Tera.

udogan44

21.3.2013 08:24:50

0
Oyun gerçekten kaliteli ve görsellik konusunda aşırı detaylı bazı sahnelerde bu kadarını da düşünmüş olamazlar diyorsunuz(Bu sözü söylediğim sırada düşük grafikte oynuyor muşun :) grafikleri biraz artırınca nerdeyse bütün haritanın aynı özenle tasarlandığını gördüm) İkincisi Free serverlar yaklaşık 1,5-2 aydır açıldığında çok aşırı oyuncu farkları yok. Yeni lvl 60 olsan bile aynı klasında uzun süre önce lvl 60 olan biriyle kapışabiliyorsun. Hikaye bazlı oyun benimsemişler özellikle hikaye aralarındaki videolar gerçekten iyi olmuş. Oynama isteyene tavsiye ederim. İngilizce konusunda haklılar orta ve orta-altı ingilizce istiyor. Ama bayağı Türk oyuncu var ve oyun yeni olduğu için birbirlerine gerçekten çok fazla yardım ediyorlar (çok fazla yardımdan kastım lvl 20 mekanında diğerlerine yardım eden lvl 60 larla karşılaşıyorsunuz bu nedenle pvp serverlardan daha çok pve serverları seçin) .Kısacası tavsiye ederim. En son olarak ve en önemliyi yazıyorum oyun para için diretmiyor. 1 kuruş para vermeden rahatlıkla LVL 60 oluyorsun (kendini zorlarsan 8-10 günde) . Ama oyun yapımcılarına teşekkür etmek için ilerde biraz para vermeyi düşünüyorum (ilginç olan herkes benimle aynı düşünce de)

* KıL

21.3.2013 06:16:40

0
Free olmasa görürdüm 1.4 milyon oyuncuyu.

BSC Misafiri

20.3.2013 23:25:45

+1
Grafik oynanış falan iyide dil ingilizce olunca bi süre sonra tıkanıyosun görevi anlayıp yapana kadar canın çıkıyo. İşaretlemeler yetersiz olmuş sanki. İlerleyen zamanlarda görev yok bi şey yok ama hop bi adamın yanından geçerken yıldız yanıyo meğer koca haritada onu bulman gerekiyomuş.

DdrizztT

20.3.2013 22:50:49

0
quote:

Orijinalden alıntı: MovieClipS hayırlı olsun, bu arada arkadaşlar bu oyun oynayan var mı güzelse indirecem de şimdiden teşekkürler.
Daha önce de yazmıştım.38. levela kadar zor dayandım.Once kullandıgım tabir "Hep aynı yemeği yemek!".Geldigim levela kadar pvp hiç gormedim.Pve desen hep aynı yaratık grubunu kesiyorsun.Non target olayı en guzel olaylarından biri.Bana gore zaman kaybı.

MovieClipS

20.3.2013 18:44:41

0
hayırlı olsun, bu arada arkadaşlar bu oyun oynayan var mı güzelse indirecem de şimdiden teşekkürler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
TERA: The Exiled Realm of Arborea
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız