Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Syndicate'in Oynanış Videosu Ortaya Çıktı

Syndicate'te silah çeşitliliğimiz bir hayli fazla olacak gibi görünüyor
 
      Electronic Arts ve Starbreeze'in FPS oyunu Syndicate'in ilk oyun içi videosu GT TV'de yayınlandı. Bu video bizi ne tür bir oyunun beklediğine dair daha ayrıntılı bilgi veriyor. Geoff Keighly ve Syndicate'in yapımcısı Ben O'Donnell oyunu anlattığı videoya buradan ulaşabilirsiniz.
 
     Ben O'Donnel Syndicate'i FPS yapmalarının nedenini eski oyunu sadece yüksek çözünürlüklü grafiklerle yeniden sunmak istememelerine ve yeni bir bakış açısı vermek istemelerine bağlıyor.
 
      Ayrıca bu videoda gördüğümüz kadarıyla ana karakterimiz Milos Kilo düşmanlarının beyin çiplerine girerek onları intihar ettirebiliyor, bazılarını kendi tarafına çekebiliyor. Tabi bu sadece insanlar için değil, robotlar için de geçerli. Yetkililere göre 3 değişik özellikte çip bulunuyormuş.
 
    Bu arada Syndicate'te şiddet dozunun ne kadar yüksek olduğu gözünüze çarpmıştır. Düşmanlar yerdeyken kafalarına kanlı bir tekme atmak gibi sahneler eminim bazı oyuncuların çok hoşuna gidecektir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Syndicate EA Starbreeze Project Redlime FPS
Gabe Newell, Origin Deneyimlerini Anlattı Beyond Good & Evil 2 Bu Nesilde Çıkmayacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Syndicate
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız