Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Surviving Mars Çıktı

 
   Paradox Interactive ve Tropico 3,4,5'in geliştiricisi Haemimont Games'in yeni simülasyon / strateji oyunu Surviving Mars bugün itibariyle PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yaptı.
 
PS Store Standard Edition -- 119,00 TL
PS Store Digital Deluxe Edition -- 149,00 TL
PS Store First Colony Edition -- 224,00 TL
Xbox Store Standard Edition -- 85,00 TL
Xbox Store Digital Deluxe Edition -- 110,00 TL
Xbox Store First Colony Edition -- 197,50 TL
Steam Standard Edition -- 61,00 TL
Steam Digital Deluxe Edition -- 77,00 TL
Steam First Colony Edition -- 113,00 TL
 

Surviving Mars, Mars'ı kolonileştirme ve bu süreçte hayatta kalmayı konu edinen bir şehir kurma oyunu. Kolonine bir yer belirlemeden önce kaynaklar ve maddi destek için bir uzay ajansı seçerek yolculuğa başla. Devamında koloni üzerinde binalar inşa edip altyapıyı geliştirebilir, bir taraftan da araştırmalar yaparak ve drone’ları kullanarak yerleşim yerine şekil verme ve genişletme konusunda daha detaylı yollar keşfedebilirsin. İster kendi yiyeceklerini yetiştir ister maden kaz ya da yorucu bir günün ardından barda yorgunluğunu at. En önemli amacın ise koloni nüfusunu hayatta tutmak ve bu garip gezegende bunun kolay olmayacağı kesin.


   Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Narcos Video Oyunu PS4, Xbox One, Switch ve PC için Duyuruldu BAFTA Oyun Ödülleri Adayları Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

M1A2Abrams

18.6.2019 20:08:22

0
Green planet Dlc'si var olan oyunda aktif olmuyormu ? Neden 30 saatlik oyunumun üzerine devam edemiyorumda yeni oyun açmak zorundayım?

englishman22

27.5.2019 12:08:34

0
oyun zevkli yukarıya taşıyalım, herkesin fikrini alalım. :)

Wayward Son

16.3.2018 21:59:09

0
quote:

Orijinalden alıntı: Shovel Knight evet biliyorum şuan için az içerik var o yüzden öyle dedim dağıtımını paradox yaptığı için bir çok şeyi dlclere saklıyacaklardır birde biraz önce bir haklı bir eleştiri gördüm domelar arası bağlantı yokmuş her dome için aynı şeyleri bir daha yapıyormuşsun falan yani ben isterdim ki domelar birbiriyle bağlantılı olsun bir dome sanayi bölgesi falan diğer dome eğlence diğeri konutlar bilmiyorum belki saçma bir fikir ama öylesi daha güzel geliyor kulağa neyse bende first colony edition ı alacam umarım arayı soğutmadan ilk ek paketi çıkartırlar 3 ay sonra oyuna geri dönmek benim için zor oluyor
Dome'lar arası bağlantıyı ben de göremedim ancak insanların shuttle ile uzak mesafelere taşınabildiği gibi bir ibare okudum oynarken. Emin değilim daha keşif aşamasında olduğum için. İki dome arasında mal taşıyabiliyoruz ama galiba, onu becerdim :)

Shovel Knight

16.3.2018 21:55:20

0
evet biliyorum şuan için az içerik var o yüzden öyle dedim dağıtımını paradox yaptığı için bir çok şeyi dlclere saklıyacaklardır birde biraz önce bir haklı bir eleştiri gördüm domelar arası bağlantı yokmuş her dome için aynı şeyleri bir daha yapıyormuşsun falan yani ben isterdim ki domelar birbiriyle bağlantılı olsun bir dome sanayi bölgesi falan diğer dome eğlence diğeri konutlar bilmiyorum belki saçma bir fikir ama öylesi daha güzel geliyor kulağa neyse bende first colony edition ı alacam umarım arayı soğutmadan ilk ek paketi çıkartırlar 3 ay sonra oyuna geri dönmek benim için zor oluyor

mc994

16.3.2018 21:54:13

0
İngilizcesi iyi olmayan zorlanır mı bu oyunu oynarken ?

Wayward Son

16.3.2018 21:30:26

0
quote:

Orijinalden alıntı: Shovel Knight bende First Colony Edition almayı düşünüyorum ama erken erişim oyuna 110 lira vermek gibi esas güzellikler ek paketlerle gelecek ek paketler kim bilir ne zaman gelecek onlar gelince first colony edition daha ucuz olacak mı onlar gelesiye kadar diğer güzel oyunlar çıkacak falan filan kafamda deli sorular
Oyun erken erişimde değil hocam, tam sürüm. Tabi yamalar gelecek vs. ancak mod desteğini düşünürsek çok kısa sürede ek paketi aratmayacak içerikler gelecektir.

Shovel Knight

16.3.2018 20:29:32

0
bende First Colony Edition almayı düşünüyorum ama erken erişim oyuna 110 lira vermek gibi esas güzellikler ek paketlerle gelecek ek paketler kim bilir ne zaman gelecek onlar gelince first colony edition daha ucuz olacak mı onlar gelesiye kadar diğer güzel oyunlar çıkacak falan filan kafamda deli sorular

Wayward Son

16.3.2018 19:59:50

0
quote:

Orijinalden alıntı: Deagleturk

Oynadiktan sonra yorumlarmisin acaba ps4 icin alinirmi aksam isten geldikten sonra vakit gecirmek icin iyimi acaba
2.5 saat kadar deneme şansım oldu hocam. İzlenimlerim gayet olumlu. Hayatta kalma konseptini öyle gergin, korkunç bir şekilde vermemişler. Hatta Tropico'nun yapımcıları olduğu için radyo istasyonlarında latin ezgileri duymak mümkün :) Gerek grafikler, gerek 60'lar teması oyuna keyifli ancak cıvık olmayan bir hava katmış. Bu yüzden hani akşam işten gelip bir de gergin bir hayatta kalma oyunuyla karşı karşıya kalmazsın. Çok hızlı gelişmiyorsun ama bunu da ekleyeyim. Normal zorlukta başladım oyunu öğrenme amacıyla. Söz verdiği şeyleri oynadığım kadarıyla yerine getiriyor. Çok geniş bir Research Tree var. Ancak elbetteki oyun dikkat istiyor. Hani üstte bahsettiğim rahat havayı, affetmeyen yapısıyla bozuyor. Yerleşimi çok doğru kurman gerekiyor, o konuda affı yok. Eğer Cities: Skylines oynadıysan çok rahat oynarsın PS4'te. Arayüz temiz ve kullanıcı dostu. Ancak şahsi tercihim, strateji oyunları için elbette mouse :)

Fearless_tr

16.3.2018 01:15:56

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son Kaptım bir adet First Colony Edition. Yorumlar gayet iyi. Tam bir zaman katili olduğu söyleniyor. Bu aralar tam istediğim şey yani. Mod desteği ve ek paketlerle uçacaktır.
Oynadiktan sonra yorumlarmisin acaba ps4 icin alinirmi aksam isten geldikten sonra vakit gecirmek icin iyimi acaba

Wayward Son

16.3.2018 00:29:13

0
Kaptım bir adet First Colony Edition. Yorumlar gayet iyi. Tam bir zaman katili olduğu söyleniyor. Bu aralar tam istediğim şey yani. Mod desteği ve ek paketlerle uçacaktır.
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız