Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Super Monkey Ball, 3DS'in Çıkış Oyunu Olacak

3DS'te bir House of the Dead oyunu hiç de fena olmazdı

    Sega tıpkı Capcom gibi Nintendo 3DS'e en büyük desteği veren firmalar arasında yer alıyor. Daha önce Sega'nın 3DS için 6 oyun geliştirdiğini size aktarmıştık. Bu oyunlardan birisi de Super Monkey Ball 3DS.
 
     Anlaşılan firmanın 3DS planları çok daha büyük. Alan Pritchard'ın Game Informer'a yaptığı açıklamayla Super Monkey Ball'un 3DS'in çıkış oyunlarından olması onaylandığı gibi diğer oyunlarla ilgili de bilgiler ortaya çıktı.
 
     Pritchard'ın açıklamasında 3DS için çıkarmayı planladıkları oyunlardan 4 ya da 5 tanesinin Sega'nın var olan oyunlarının devamları olacağı, bunlardan 1 ya da 2 tanesinin ise firmanın klasikleri olacağı vurgulandı. Ayrıca Sega bir ya da iki tane de yeni isim düşünüyor.
 
    Sega'nın Super Monkey Ball dışında 3DS için bir Sonic oyunu geliştirdiğini biliyoruz. Peki diğer oyunlar ne olabilir? Jet Set Radio, Crazy Taxi gibi oyunlar 3DS'te eğlenceli olurdu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak CVG Sega platform puzzle 3DS Super Monkey Ball
Uncharted 3'te Co-op Desteği Olabilir Mi? MK'ın CE Paketleri ve İki Fatality Özelliği

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Super Monkey Ball 3D
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız