Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Super Meat Boy Yapımcısından Yeni Bir Oyun Geliyor: A Voyeur for September


    2010 senesinde çıkan Super Meat Boy ile bağımsız geliştirici akımına öncülük eden ekiplerden Team Meat, birçok oyuncuya oyunun zorluğuyla birlikte saç, baş yoldurmuştu. Oldukça beğenilen bir oyun olan Super Meat Boy'un ardından sessiz kalan ekip, yeni oyununu gün yüzüne çıkarıyor.
 
    Hâli hazırda Mew-Genics isminde geliştirilmekte olan bir oyuna sahip olan yapımcı, ikinci bir projenin teaser çalışmalarına başladı. A Voyeur for September ismindeki oyunun teaser videosundan bir şeyler anlamak pek mümkün değil. Muhtemelen oyunla ilgili bilgiler, bu ayın sonunda PAX etkinliğinde netlik kazanacaktır.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
a voyeur for september team meat super meat boy
MGS V: The Phantom Pain'in Multiplayer Kısmından İlk Video Bu Perşembe Geliyor Gang Beasts'ın Yayıncılığını Double Fine Yapacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Dictattor

24.8.2014 23:27:46

0
Buldukları title harika yalnız.

Yafez Diham

24.8.2014 14:23:39

0
Hocam , Super Meat Boy hakikaten kaliteli bir oyun , bu sıralar indie oyunlara karşı ilgi duyduğumdan Team Meat'in Mew-Genics diye bir oyun çıkaracağını görünce merak ettim geldim :D Oyunun çıkış tarihi hakkında bilginiz varsa , bilgilendirirseniz sevinirim .
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız