Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Super Mario 3DS'ten 11 Dk'lık Oynanış Videosu


     Çıkışı itibari ile bir türlü beklenen atağı gerçekleştiremeyen ve iyi satış rakamlarına rağmen Nintendo'nun en kötü başlangıç yapan el konsolu olan Nintendo 3DS'in bu durgunluğunun sebebi tabi ki oyun kıtlığı. Çıkışı ile birlikte birkaç hit oyuna sahip olan ve geçtiğimiz günlerde The Legend of Zelda: Ocarina of Time ile kendini toparlayan 3DS için Eylül ayına kadar kısır bir dönem olacak.
 
     Hâl böyle olunca 3DS sahipleri de konsola gelecek olan hit oyunları beklemeye devam ediyor. İşte bu oyunların başında da tabi ki Mario oyunları geliyor. Ünlü muslukçumuzun 3DS macerası Super Mario 3DS için tam 11 dakika uzunluğunda bir oynanış videosu yayınlandı.
 
     Nintendo Domination tarafından yayınlanan bu videoda oyunun Wii'ye çıkan Super Mario Galaxy serisi ile benzer bir oynanış sunduğunu görüyoruz. Videoda asıl öne çıkan noktalar ise Mario'nun power-up, yani yeni kostümü oluyor. Oyunda Tanuki (Rakun) kostümü olacağı daha önce açıklanmıştı. Videoda ise bu power-up'ın oynanış görüntülerine de yer verilmiş. Bu power-up Super Mario Bros 3'te de karşımıza çıkmıştı. İlgili videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Mario 3DS Super Mario Platform Shigeru Miyamoto 3D
Bugün Xbox 360'a Sistem Güncellemesi Yapılacak The Binding of Isaac Önümüzdeki Ay Steam'de
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

farul

19.7.2011 18:12:11

0
Galiba Super Mario 64 türü bir Super Mario çıkacak. Bak buna sevindim işte.

MrKerberoS

19.7.2011 17:48:49

0
Super Mario World'tan daha iyi marionun yapılması bidaha çok zor

tym

19.7.2011 17:07:25

+3
Bu oyun farklı bir kere. Evet 25 yıldır mario oynuyoruz ama her oyununda yenilenen kendini aşan başka seri yok. Her seriye laf edin ama mario platform oyunlarına, zelda adventure oyunlarına ve pokemon rpg oyunlarına laf etmeniz sizin oyunlar hakkında bilginiz olmadığını gösterir. Sevmemek ayrı birsey kötulemek ayrı. Oyun çok güzel gorunuyor. Hem mario galaxy hem mario 64 hem de super mario bros.a benziyor. Bu sefer 3 boyutlu şekilde süreli oynuyacağız ve bayrakla bitiyor bölum yıldız toplamak yok ayrıca power-up lar 3 boyutlu mario oyunlarında ki gibi süreli değil. 3d mariolar hep adventura kaydığı için eleştirilirdi ama bu sefer tam 3d platform olmuş.

BSC Misafiri

19.7.2011 14:57:14

0
Aynı oyun tekrar edip duruyor.Bu nesildeki ne Mario ne de türevleri ilgimi çekiyor bundan önceki tüm konsollara ve nintendo exclusivelerine sahip biri olarak.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Super Mario 3D Land
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız