Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Streets of Rage 4 Bir Buçuk Milyondan Fazla İndirildi, Yeni Güncelleme Yayınlandı

 
Geliştiriciler Dotemu, Lizardcube ve Guard Crush Games; Streets of Rage 4'ün tüm platformlar üzerinde toplamda 1.5 milyondan fazla indirildiğini duyurdu.

Klasik beat em' up serisinin yeni oyunu 30 Nisan 2020'de PlayStation 4, Xbox One Switch ve PC için çıkmıştı. Xbox Game Pass'e de dahil.
 
Bununla birlikte oyun için yeni bir güncelleme yayınlandı. Karakterler için denge ayarlamaları, oynanışta, dövüş alanlarında ve düşmanlarda bazı değişiklikler ve online kısımda stabilite ve gecikme ile ilgili iyileştirmeler içeriyor.
 
Axel'ın yürümesi artık daha hızlı, Cherry'nin uçan yumrukları artık daha güçlü ve Floyd'un sonsuz kombosu kaldırıldı. Ayrıca bazı yüksek seviye boss'ların zorluğu arttrıldı ve Estel'in polis desteği saldırıları gibi bazı sinir bozucu saldırılardan kaçınmak biraz daha kolay hale getirildi. Retro karakterlerde de bikaç ince ayar yapıldı. Toplamda 150'den fazla değişiklik var. Hepsine dotemu.com üzerinden göz atabilirsiniz. 
 
Streets of Rage 4 için ek içerikler ve daha fazla güncelleme yolda.

Bu haberin bağlantısı
URL
Streets of Rage 4 dövüş cherry hunter
Super Mario 3D All-Stars Şimdiden Amazon'da 2020'nin En Çok Satan Oyunları Arasına Girdi Minecraft'a PlayStation VR Desteği Geliyor

Boldrex

8.9.2020 09:15:15

0
Güncellemeyle Axel reis daha iyi olmuş
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Streets of Rage 4 ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız