Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Street Fighter X Tekken'i 2012'ye Kadar Beklemeyin


 
   
 
    Street Fighter X Tekken duyuruldu, eminim herkes coşkuyla sevinmiştir, hemen çıksın oynayalım istiyorsunuz, öyle değil mi? Eminim çoğunuz sene sonu çıksa da oynasak diyorsunuzdur ancak biraz avucunuzu yalarsınız, ne sene sonu, ne de 2011, görünüşe göre Street Fighter X Tekken 2012'de anca çıkabilecek. Bunu ben değil oyunu duyurusunu yapan Yoshinori Ono söylüyor... 
 
    Famitsu'ya konuşan Ono, böyle bir tarihin sebebi olarak geliştirme sürecinin en başında olduklarını söyledi ve daha çok zamana ihtiyaçları olduğunu belirtti. Röportajdan çarpıcı noktalara değinirsek, Ono ve ekibi oyunun çalışmalarına sadece 1 veya 2 ay önce başlamışlar ve bu projeye özellikle hayranların yoğun isteği doğrultusunda başlama kararı almışlar. 
 
    Capcom ve Namco arasında böyle bir oyun yapma görüşmeleri ilk olarak yaklaşık 1 sene önce başlamış. Ono ve Tekken yapımcısı Katsuhiro Harada, pek çok kez fikir alışverişi yaparak ortak bir şeyler çıkarma arzusu içindelermiş.
 
    Ono, ayrıca oyun ile ilgili bu dakikadan sonra tatmin edici bir gelişme bekleyenlere üzücü bir açıklama daha yapıyor, Captivate 2011 fuarına dek oyun ile ilgili size sevindirici haberler çıkması zor görünüyor. 
 
    Bir diğer ilginç nokta ise, 2 geliştirici ekip kendi yaptıkları oyunlar hakkında diğer ekibe bilgi vermeyecekler. Örneğin, Namco ekibi, Tekken x Street Fighter ile ilgili Capcom'a bilgi vermeyecekken tam tersi Capcom'da Namco'ya vermeyecek. Bunun sebebinde ise rekabet yatıyor.
 
    Ono ve Harada birbirini düelloya mı davet etti bilmiyorum ancak sonuç olarak biz oyuncuların mutlu olacağı kesin. Ono, "her alanda rekabet etmek istiyoruz, satışlar da buna dahil olmak üzere 2 serinin de hayranlarını heyecanlandırmalıyız." dedi.
 
    Hala oyun ile ilgili bir haber iseniz oyunun dün geceki duyurusuna buradan ulaşabilir ve yayınlanan teaser video'sunu da buradan izleyebilirsiniz..
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Street Fighter vs Tekken Capcom Namco Yoshinori Ono PS3 Xbox 360 Dövüş çıkış tarihi
Pokémon Black ve White İçin Yeni bir Efsane Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (25- 30 Temmuz)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

jrazrael

26.7.2010 09:50:48

0
heavyy canım bu forum topici aynı zamanda www.bolumsonucanavari.com danda takip edildiğini biliyormuydun ve hatta [link=http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Street_Fighter_X_Tekkeni_2012ye_Kadar_Beklemeyin-8021.htm]BUNUNDA[/link] linki olduğunu

heavyy

26.7.2010 00:35:35

0
Daha önce açılan bir konu, buradan devam edelim: http://forum.donanimhaber.com/m_41566063/tm.htm

P@ntera

25.7.2010 23:34:09

0
"Hemen çıksın istiyosunuz hee , hemen sahip olalım istiyosunuz öylemi ? biraz zor iştee haha " der gibi olmuş :D güzel güzel

BSC Misafiri

25.7.2010 23:01:22

0
Nasıl olacaktı ki başka. daha marvel vs capcom 3 çıkmadı. Bir de street fighter x tekken de çok ilginç birşey var.street fighter karakterlerinde fireball var ama tekkende böyle birşey yok.karakterler biraz dengesiz olur sanki....
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Street Fighter X Tekken ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
17 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız