Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Street Fighter X Tekken Çıkış Tarihi Belli Oldu

Gaz çıkarma şeklinde bir kombo ile karşı karşıyayız!

      Çocukluğumuzun meşhur serileri teker teker elden geçiyor ve birer birer karşımıza çıkıyorlar. Bunlar arasında Mortal Kombat gibi örnekler de var. Tabi bir de ünlü Street Fighter. Şimdi ise karşılaşacağımız oyun iki ünlü seriyi bir araya getiren ve kült dövüşçüleri karşı karşıya getiren Street Fighter X Tekken!

  Gaz çıkaran ayı karakteri ile ilgimizi çeken(!) oyun hakkında yeni bilgiler var. Bunlardan biri öncelikle baştan sona yenilenmiş online içerik ve özellikler. Üstelik online içeriğin serilerin fanatiklerine çok özel sürprizleri de olacağı açıklandı. Diğer bir açıklama ise yapımın Bahar aylarında bizlerle birlikte olacağı. Yani  Street Figter X Tekken için biraz daha beklememiz gerekecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Street Fighter vs Tekken Capcom Namco Yoshinori Ono PS VitaPS3 Xbox 360 Dövüş
LOTRO: Rise Of Isengard'a Gamescom'dan Video SW: Old Republic İçin 25 Dk'lık Sith Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ANTİ BUG

6.10.2011 22:20:18

0
quote:

Orijinalden alıntı: L.Goshin [html]<center><img src='http://www.bolumsonucanavari.com/ires.aspx?imgtype=news&id=18820&rs=550x250' /></center><br/><div><br /></div><div>     Tam <strong>dört yıldır</strong> kullanıcı sayısını artırarak ilerleyen MMORPG oyunu, <strong>Tolkien</strong>'in ölümsüz eseri The Lord of the Rings'i temel alan <strong>Lord of the Rings Online </strong>genişliyor.<strong> 27 Eylül </strong>tarihinde aktif olacak olan <strong>Rise of Isengard</strong> paketi ise şu aralar kapalı beta aşamasında. <strong>Hain Ak Saruman'ın Vahşi Adamları</strong> kandırarak <strong>Rohan</strong>'a karşı kışkırtması, Isengard'ı mahfederek <strong>endüstriyel bir yıkım</strong> yaratışı, <strong>Rohan üzerindeki planları</strong> ve <strong>Miğfer Dibi savaşı</strong>na hazırlık olarak ürettiği orduyu anlatan ek paket <strong>Gap of Rohan, Dunland, Isengard </strong>olarak üç büyük bölge ve <strong>24 kişilik özel bir raid </strong>ile geliyor. Ekstra skiller, <strong>üç yeni book (kitaplardaki epik hikayeler)</strong>, sınıf geliştirmeleri gibi özellikler taşıyan paket şu an ön siparişte.<br /></div><div> </div><div><strong>     Gamescom</strong>'da henüz<strong> beta aşamasındaki versiyon</strong>u ile yer alan ve Isengard haritasında da bunu belli eden yapım ilk kez görüntülendi. Üç ayrı oyncunun <strong>Isengard surlarına gelişi</strong>, iki elit gardiyan<strong> troll</strong>'ü geçmeye çalışmaları ve <strong>Orthanc kulesi</strong>ne ulaşmalarını içeren video oldukça ilgi çekici. LOTR fanatiklerinin de gözlerinden kaçmayacak bir ayrıntı, yerden fışkıran curüflu <strong>dumanlar ve mekanik</strong> araçlar.<br /></div><div><strong> </strong></div><div><strong>Lord of the Rings Online</strong> ilginizi çekiyorsa adresiniz: <a href="www.lotro.com">www.lotro.com </a><br /></div><br/>





[/html]
O oyunu oynayan arkadaş ne kadar uyuz uyuz oynuyo ya deli etti beni

BSC Misafiri

2.9.2011 16:11:21

0
Anlaşıldığı üzere sende xkutu cusun...bu arada hayır pc ci değilim..

BSC Misafiri

20.8.2011 20:38:01

-1
Hahaha yine geldi Pc ciler abi ben sizi anlayamıyorum bir türlü Pc artık 2.planda 1.planda Xbox var.Her oyuna pc ye çıkıyor diyip Ps3 ve Xbox a çıkınca hüsrana uğrayan yine sizsiniz :D unutun artık yavaş yavaş bu pc muhabbetini madem bu kadar çok pc yi seviyorsunuz gidin Xbox alın :D Bu oyun Pcye çıkmaz ama Capcom eğer istediği parayı kırarsa belki diyorum.Pc ye çıkan oyunlardan adamlar para kazanamıyor ki zaten anında kaçak indiriyorlar.Adamlar haklı yani Pc yine üvey evlat :)

Nepheth

20.8.2011 13:56:09

0
Zaten pcye çıkıyor

I3uRocKSiyoN

20.8.2011 09:48:05

-1
Keşke pc'yede çıksa 2 oyunun da hastasıyım :(

brk135

19.8.2011 22:03:53

+1
"çıkış tarihi" ve "bahar ayları" -_-

Opricnik

19.8.2011 22:02:34

-1
Düzeltmişsiniz yine hata var street fighter olacak Sürpiz nedir ayrıca? nerenin Türkçesi bu :)

photo sir

19.8.2011 20:20:38

0
güzel oyuna benziyor ama bu gamescom videoları çok kalitesiz

Opricnik

19.8.2011 20:20:23

-3
sanırım en çok hata yapan yazı rekorunu kırdınız Steet Fighte X Tekken! street olacak fighter olacak Gaz çıkaran ayı panda diye bir şey duymadınızmı? birlite birlikte. Steet Fighte
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Street Fighter X Tekken ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
17 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız