Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Street Fighter X Mortal Kombat?

Street Fighter karakterlerinin Fatality'leri nasıl olurdu acaba?
 
    Street Fighter X Tekken oluyor da, Mortal Kombat X Street Fighter neden olmasın? Belki bir gün bunu da görebiliriz. Her ne kadar 2 oyunun dünyası birbirine zıt kaçsa da...
 
     Yoshinori Ono yani Street Fighter'ın baş yapımcısına bu soru soruldu ve işte SF ustasının yanıtı:
 
     "Street Fighter vs Mortal Kombat oyunu yapılması konusunda çok fazla talep alıyorum. İnsanların bunu neden istediğini anlayabiliyorum ancak söylemesi yapmasından çok  kolay. Chun-Li'nin omurgasının sökülmesi, veya Ryu'nun kafasının zeminde sekmesi... Bence çok fazla uyum sağlamıyor..."
 
    Şimdilik Mortal Kombat vs Street Fighter için pek umut görünmüyor gibi. Warner Bros ile Capcom arasında ileride bir el sıkışma olur mu bilemeyiz ama biz şimdilik Street Fighter X Tekken'in durumunu görelim diyorum.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Push-start Street Fighter X Mortal Kombat Street Fighter vs Tekken Capcom Namco Yoshinori Ono PS VitaPS3 Xbox 360 Dövüş
PES 2012'den 6 Yeni Ekran Görüntüsü Path of Exile Kapalı Beta Dönemi Başlıyor!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

jrazrael

5.8.2011 15:06:04

0
quote:

Orijinalden alıntı: natalian_hawk Adam haklı bence yani chun-li nin omurgasının sökülmesi ryunun kafasının kopması saçma olur ayrıca karakterler birbirlerine tamamen zıt bence düşünsenize liseli ergen Sakura Yaratık Mileena'ya karşı ?!?!?!
Peki hangisi daha yaratık Blankamı Mileenamı =)

natalian_hawk

5.8.2011 14:38:34

+1
Adam haklı bence yani chun-li nin omurgasının sökülmesi ryunun kafasının kopması saçma olur ayrıca karakterler birbirlerine tamamen zıt bence düşünsenize liseli ergen Sakura Yaratık Mileena'ya karşı ?!?!?!

ZaptoZ

3.8.2011 17:06:41

0
bence mk ve tekken çok iyi olurdu çünkü oynanış dinamikleri hemen hemen aynı sadece tekkende fire spear vb. special attack olayları yok ama yinede dengelenebilir ve çok yakışır street fighter vs. tekkende tamamen tekken karakterleri street fighter oynanış dinamikleriyle gelicek bir tekken sever olarak o oyunu ps kafede bile oynamayacağım :)

BSC Misafiri

3.8.2011 16:22:19

-1
ryununki atesli aduket olurdu galiba

jrazrael

3.8.2011 16:17:52

0
Evrenleri birbirine yakın demiyelimde, oynanış dinamikleri diyelim. Zaten sorun adamların yapamıyacak olmaları değil. Capcom kendi karakterlerinin param parça olmasını istemiyor =)

.:SyLaR:.

3.8.2011 16:00:26

0
Aslında mortal kombat evreni street fighter evrenine tekken evreninden daha yakın. Ama birbirine ek yakın evrenler bana hak vericeksiniz kesin King of Fighters ve Street Fİhgter dır.

atahan12

3.8.2011 15:30:01

0
Mortal Kombat vs Dc Comics gibi çocuksu fataltyler olur.Hatırlarsanız o oyun Teen damgası yemişti.Allah aşkına,Mortal Kombat ''Teen'' mi? Bırakalım Mortal Kombat başka oyunlarla karışmasın.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Street Fighter X Tekken ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
17 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız