Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Street Fighter V'ten Daha Fazla Detay Yolda

 
     Bu ay gerçekleşmiş olan E3 2015'in ardından Street Fighter V, San Diego Comic-Con'a hazırlanıyor.
 
     Capcom tarafından yapılmış olan açıklamaya göre Street Fighter V hakkında yeni detaylar San Diego Comic-Con'da açıklanacak. Street Fighter V sunumu ile birlikte Capcom Pro Tour etkinliğinden de yeni detaylar paylaşılacak ve Street Fighter lisanslı yeni ürünler gösterilecek.
 
     San Diego Comic-Con 2015, 9 - 12 Temmuz arasında gerçekleşecek. Street Fighter V ise 2016 yılında PlayStation 4 ve PC'ye çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespot Street Fighter 5 Street Fighter V Ryu Ken Chun-Li Guile combo kombo ryu xbox360 ps3 pc iphone 3DS
Uncharted Senaristinin Star Wars Oyunu SW 1313'le Benzerlik Taşıyor MSI, AMD Fury X 4G'yi Duyurdu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Zooe

29.6.2015 21:13:48

0
Betası ne zaman

XbZeynox

29.6.2015 19:23:50

0
quote:

Orjinalden alıntı: Megathrone26 SF yi her ne kadar çok sevsem de şu her seferinde birkaç karakter vs ekleyerek super, mega , ultra... çıkarıyorlarya resmen sinir oluyorum!
Capcom un elinde para eden 2 marka var. bir resident evil iki street fighter. mecbur para için super mega ultra diye uzatıyorlar.

redoracle

29.6.2015 19:16:32

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri USF4 bile şu zamanda zevkle oynanabiliyor adamlar ne oyun yapıyorlar arkadaş. Bu kim bilir ne olur :) Şu cammy'e bitiyorum yalnız o olmasaydı içerlerdim zaten. Hakan'da olur inşallah
Bazıları cammy karakterini çirkin bulmuş,eski haline göre. Valla oynanıştan gözümü alamadım ben turnuvasında,gerçekten her karakterle gayet güzel dengeli oynanabiliyor olması sfnin diğer dövüş oyunlarından nasıl üstün olduğunu bariz belli deiyor. Hem bu sefer karakterlere baya bi comboya yönelik vuruş eklemeleri güzel olmuş,eski serilerin üstüne daha iyi bir şeyler koymuşlar gene. Birde tekkendeki gibi her karaktere 3d hikaye yapsalar,şu nashin hikayesi 3d iyi olur gibi.

Megathrone26

29.6.2015 18:22:49

+1
SF yi her ne kadar çok sevsem de şu her seferinde birkaç karakter vs ekleyerek super, mega , ultra... çıkarıyorlarya resmen sinir oluyorum!

BSC Misafiri

29.6.2015 18:13:37

+2
USF4 bile şu zamanda zevkle oynanabiliyor adamlar ne oyun yapıyorlar arkadaş. Bu kim bilir ne olur :) Şu cammy'e bitiyorum yalnız o olmasaydı içerlerdim zaten. Hakan'da olur inşallah
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Street Fighter V
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız