Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Street Fighter V, Steam OS'u ve Steam Controller'ı Destekleyecek

 
     Capcom gün itibariyle yaptıkları açıklamada Street Fighter V'in PC sürümünün, Valve'ın son dönemde öne çıkan iki ürünü, işletim sistemi Steam OS ve kontrolcü Steam Controller destekli çıkacağını açıkladı. 
 
     Capcom'un resmi blogunda yayınlanan duyuruda yapımcı, "Street Fighter V'in resmi olarak Steam OS'u destekleyeceğini söylemekten heyecan duyuyorum. Konu hakkında Valve ile yakın temas halindeyiz ve yakında detayları açıklayacağız." diyor ve ekliyor, "Ayrıca oyun, Steam Controller'ı da destekleyecek ve 18-20 Aralık'ta yapılacak olan beta testinde kontrolcüyü deneme şansınız olacak." 
 
     Henüz Steam OS desteğinin, oyunun Şubat'ta ki çıkışına yetişip yetişmeyeceği belli değil. Daha sonradan gelen bir güncellemeyle bu destek eklenebilir zira oyunun Steam sayfası henüz güncellenmiş değil ve şu anda sadece sistem gereksinimlerinde Windows 7'nin 64-bit versiyonu ya da daha üstü yazıyor.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Street Fighter 5 Street Fighter V Ryu Ken Chun-Li Guile combo kombo ryu xbox360 ps3 pc iphone 3DS
Polyphony Digital, Gran Turismo Serisinin Toplam Satış Rakamlarını Yayınladı Dragon's Dogma'nın PC Sistem Gereksinimleri ve Çıkış Tarihi Geldi

Patren

17.12.2015 23:24:26

0
okadar zor olmamalu uyumluluk
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Street Fighter V
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız