Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Street Fighter Serisi Baş Yapımcısı Capcom'dan Ayrılıyor

 
Street Fighter serisinin baş yapımcısı Yoshinori Ono 30 yılın ardından Capcom'dan ayrılıyor.

Yoshinori Ono hayranlara yazdığı mesajda, uzun zamandır Street Fighter serisiyle birlikte olduğunu, hem iyi hem de kötü zamanlar yaşadığını belirtti ve tüm oyunculara desteklerinden dolayı teşekkür etti.
 
Yoshinori Ono ayrıca, Capcom'un yeni nesilde Street Fighter markası ile ilgilenmeye devam edeceğini, Street Fighter'ı olağanüstü yapacaklarına inandığını ve bir sonraki Street Fighter'ın nasıl genişletileceğini normal bir oyuncu gözüyle görmek için sabırsızlandığını dile getirdi.

Mesajın tamamına buradan göz atabilirsiniz.

Capcom, Street Fighter V: Champion Edition'ın beşinci ve final sezonu planlarını bu hafta içinde paylaştı. Onun detaylarına da buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Street Fighter 5 Street Fighter V Ryu Ken Chun-Li Guile combo kombo ryu xbox360 ps3 pc iphone 3DS
Horizon Zero Dawn Geliştiricisi PC Versiyonundaki Çökme Sorunlarını Gidermek için Çalışıyor Fallout 76 için Resmi Mod Desteği Yolda
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ryoshi

14.8.2020 09:39:16

0
Street fighter Alpha serisinden sonra karekterlerin tipleri kaydı Ken nin güzelim cammy nin tiplerini ?? maymuna çevirdiler umarım bu yazı Arap örf adetlerine uymadığı için sansüre uğramaz elimde değil Arap değilim

BSC Misafiri

10.8.2020 08:34:32

+2
Valla Yoshinori üzülemedim be abi. Tamam kaç yılın var ama insan kendini biraz geliştirir. en büyük hatan olmamış oyunu piyasaya bırakman ve extre-super-chanpion sürümleri yayınlaman. Oyun anca tamamlandı bu yıl. Hala internet sorunları var.

Punisher155

10.8.2020 04:51:37

0
Durum buysa Street Fighter 6 için radikal değişiklikler olabilir. Yoshinori'nin istifası serinin devam oyununu benliğinden uzaklaştırabilir ya da aksine olumlu yanlar korunarak eleştirilen kısımların törpülenmesine de vesile olabilir. SF V, serinin en çok eleştirilen oyunlarından olmuştu bildiğim kadarıyla, hem önceki oyuna benzemesi hem de piyasaya çıkan oyunun ana hikaye barındırmayan yarım oyun olması baya eleştirilmişti, tabiki oyunun şu son hali dolu dolu zengin bir oyun orası ayrı. Bir de Ryu ve Chun-Li oyunda bu kadar güzel görünürken Ken'in tipinin daha da kötüleştirilip oyunun hikayesinde ise iyice arkaplana atılıp resmen üvey evlat muamelesi görmesi benim için baya can sıkıcıydı. Hatta oyunda Ken o kadar beğenilmedi ki Ken için kostüm ve yüz yamaları yayınlandı. Öte yandan Super Smash Bros. Ultimate oyununda geçtiğimiz aylarda Ryu ile beraber eklenen Ken karakterinin ise muazzam gözükmesi gene insanların Capcom'u eleştirmesine vesile olmuştu. Yeni neslin gücüyle çok sağlam bir yeni SF şart, belki de seriye bir şeyleri bahane ederek(zaman yolculuğu/zamanı geri sarma vb.) reboot ayarı çekip hikayeyi baştan ele alarak daha hikaye odaklı daha realistic(Fighting Ex Layer'ın bi tık daha gelişmiş grafikli bir versiyonu da olabilir) bir yapıda oyun sunabilirler.

seljuks

10.8.2020 02:19:09

0
30 senelik bir Street Fighter oyuncusu olarak üzüldüm. Yoshinori yoksa Street Fighter bitmiştir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Street Fighter V
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız