Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Street Fighter 6'nın Yeni Satış Sayısı Açıklandı: 2 Milyon

 
 
Capcom, dövüş aksiyon oyunu Street Fighter 6'nın toplam satışlarının dünya çapında iki milyonu aştığını duyurdu. Street Fighter serisinin toplam satış sayısı ise 50 milyonu geçti. Street Fighter 6, 2 Haziran'da PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü. En son 7 Haziran'da bir milyon satışı aştığı bildirildi.
 
Street Fighter 6 satmaya devam ediyor
 
 
 
Street Fighter serisinin ilk oyunu 1987'de bir atari oyunu olarak piyasaya sürüldü. Ardından 1991'de yenilikçi savaş sistemi ile beraber büyük bir heyecan yaratan ve dünya çapında bir hit olan Street Fighter II geldi. Street Fighter'ın ilk çıkışından bu yana 35 yılı aşkın bir süre geçmiş olmasına rağmen bugün bile seri dünya çapında toplam 50 milyon satışı aştı. Bu sayıyla beraber dünya çapında geniş bir popülerliğe sahip olduğunu söyleyebiliriz. 
 
Serinin bir önceki oyunundan yedi yıl sonra çıkan Street Fighter 6, serinin bir sonraki değişimini ve yeni nesil dövüş sistemini temsil ediyor. SF6'da oyuncular ikonik karakterleri seçebiliyor, mevcut hikayeyi deneyimleyebiliyor ve farklı modlarla beraber oyuna giriş yapabiliyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu dövüş aksiyon macera
The Last of Us'ın Klonu The Last Hope Ortaya Çıktı: Tıpatıp Aynısı Immortals of Aveum için Yeni Fragman Geldi: Büyü Sistemi, Ortamlar ve Daha Fazlası

BSC Misafiri

7.7.2023 17:15:08

0
Tysonı da hakkıyla ekleseler. O rakibe ilerleyişini vuruşları dönüşleri filan sadece o 10 milyon satar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Street Fighter 6
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız