Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Street Fighter 6 resmi hikaye fragmanı

 
 
Capcom, dövüş aksiyon serisinin yeni oyunu Street Fighter 6' için "Your Story" adlı resmi hikaye fragmanını yayınladı. Üst düzey bir dövüş deneyiminin bizlere aktarılmasının hedeflendiği oyun yakında dünya çapında piyasaya sürülmeyi bekliyor.
 
Serinin yeni oyunu ikonik karakterlerle beraber geliyor 
 
 
 
Street Fighter 6, yakında dünya çapında piyasaya sürülmeye hazırlanıyor ve Street Fighter evreninde geçen yeni tek oyunculu bir yapıyı bizlere sunmayı bekliyor. Oyun içerisinde hikaye modu kapsamında ilerleyebiliyor ve yeni mekaniklerle beraber hikayenin sonuna gelmeye çalışıyoruz. Oyun içerisinde yeni mekaniklerin yanı sıra üst düzey bir görsellik, animasyonlar ve daha fazlası yer alıyor.
 
Yeni oyunda ikonik karakterleri elimize alabiliyor ve bunlarla beraber mücadeleye başlayabiliyoruz. Oyunda, Chun-Li ve Ryu gibi 18 efsanevi karakter yer alıyor ve bunların tamamıyla breaber etkileşim içerisine girebiliyoruz. Oyun içerisinde bu karakterler üzerinde ustalaşmaya çalışıyor ve çeşitli komboları rakiplerin üzerine uygulayabiliyoruz.
 
Street Fighter 6'da dövüş stillerini ve özel hareketleri karıştırabiliyor bunun yanı sıra kendi kişisel avatarımızı oluşturabiliyoruz. Bu kişisel avatarımızı bir yandan özelleştirirken diğer yandan ise açık dünya içerisinde seyahat edebiliyoruz.
 
Street Fighter 6, 2 Haziran'da PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. 
 
Street Fighter 6 resmi hikaye fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Street Fighter 6 hikaye fragman
Korku oyunu Project Nightmares Case 36: Henrietta Kedward Switch'e geliyor Sony tarafından tanıtılan Project Q bizlere neler sunuyor?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Street Fighter 6
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız