Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Street Fighter 6 için Teenage Mutant Ninja Turtles İş Birliği Duyuruldu

 
 
Capcom tarafından oyunculara sunulan dövüş aksiyon oyunu Street Fighter 6 için yeni karakterler gelmeye devam ediyor. Ekip tarafından açıklanana göre yeni DLC karakteri A.K.I. oyuna dahil olmayı bekliyor. A.K.I. karakterinin dışında ekipler Teenage Mutant Ninja Turtles ile bir iş birliği yapıyor. Bu kapsamda ninja kaplumbağaların 8 Ağustos tarihinde oyuna dahil olması planlanıyor.
 
Yeni karakterler gelmeye devam ediyor
 
 
 
Yeni duyuruyla beraber A.K.I. karakteri oyuna dahil oluyor. Rakiplerine tırnaklarını batırmak için sabırsızlanan ve zehirleme özelliğine sahip bu karakter dövüşçülerin kafalarını bulandırıyor. Teenage Mutant Ninja Turtles iş birliği kapsamında ise oyuna yeni teçhizatlar, ifadeler, unvanlar, oyun içi duvar kağıtları, fotoğraf modu için çerçeveler ve daha fazlası ekleniyor. Aynı zamanda Dünya Turu ile Battle Hub kısımlarında kullandığınız özel avatarınızı kaplumbağalardan birine dönüştürebiliyorsunuz.
 
8 Ağustos 2023'ten itibaren Street Fighter 6 oyuncuları yeni Teenage Mutant Ninja Turtles teçhizatları ve ifadeleriyle özel avatarlarını özelleştirebiliyor. Sohbet kısmında diğer oyunculara Teenage Mutant Ninja Turtles simgeleri gönderebiliyor ve oyun içi cep telefonlarınızı şekillendirebiliyorsunuz.
 
Street Fighter 6 şu anda PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için mevcut. 
 
A.K.I. karakter fragmanı 
 
 
 
Teenage Mutant Ninja Turtles 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu dövüş aksiyon macera
Mortal Kombat 1 Oyununa Reptile, Ashrah ve Havik Karakterleri Ekleniyor Orijinal Tomb Raider, RTX Remix Moduyla Yenilendi: İşte Görüntüler

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Street Fighter 6
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız