Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Strateji Oyunu Total War: PHARAOH PC için Duyuruldu

 
 
Yayıncı SEGA ve geliştirici Creative Assembly, PC için strateji serisinin son oyunu Total War: PHARAOH'ı duyurdu. Ekim ayında Steam ve Epic Games Store üzerinden yayınlanacak.
 
Ek olarak bir tanıtım videosu yayınlandı. Karşımız bir böceğin taşı sürüklemesi sahnesi geliyor. Sahne ilerledikçe böcek önündeki taşı sürüklüyor. Ta ki bir askerin onu eliyle öldürmesine kadar. Daha sonra sahne olarak askerin görüntüsünden sonra bir ordu gözüküyor.  
 
Ödüllü büyük strateji serisinin en yeni oyunu Total War: PHARAOH'ta kendinizi gücünün zirvesindeki Eski Mısır'da bulun ve yıkımla karşılaşmasına neden olan etkileyici olayları tecrübe edin. Gerçek zamanlı dinamik muharebeler ve olağanüstü sıra tabanlı imparatorluk yönetimiyle düşmanlarınıza üstünlük sağlayıp Mısır'ın son yüce Firavunu olabilir ve bu simgesel medeniyetin çökmesine karşı koyabilir misiniz?
 
Kudretli Firavun Merneptah'ın sonu yaklaşırken Mısır halkı yeni bir lider için haykırıyordu. Birçoğu tahtın gücünü hayal etse de Firavun olma yolu tehlikelerle doluydu. Toplumsal kargaşa ile doğal afetlere karşı mücadele eder ve halkınızı işgalcilere karşı korumak için savaşırken Bronz Çağı'nın Çöküş dönemini nefes kesici bir canlılıkla anlatan bu yeniden doğuşu keşfedin.
 
Tanıtım Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Strateji Total War: PHARAOH PC
Dead Cells'in Genişletme Paketi Return to Castlevania, 11 Ağustos'ta Konsollara Geliyor Yarış Oyunu F1 Manager 2023, Konsollar ve PC için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız