Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Strateji Oyunu Bulwark: Falconeer Chronicles PC için Duyuruldu

 
 
Yayıncı Wired Productions ve geliştirici Tomas Sala, PC için The Falconeer dünyasında geçen yeni bir strateji oyunu Bulwark: Falconeer Chronicles'ı duyurdu. Bir çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Bulwark: Falconeer Chronicles, Tomas'ın kaleler ve yerleşimler yaratmaya ve kitten model oluşturmaya olan sevgisini anlatıyor ve bu neşeyi oyunculara geri getirmeyi amaçlıyor. Oyunda oyuncular, The Falconeer dünyası The Great Ursee'nin unutulmaz manzaraları içinde kendi güçlendirilmiş yerleşimlerini yaratacak.
 
Ana oyun, dünyanın kayalık uçurumları ve sarp kayalıkları arasında çılgınca inşa etmeye odaklanmıştır. Kolay kaynak yönetimi, savaş ve hikaye öğeleri, sakinlerine bir ses verirken ve egzotik yeni yapı seçenekleriyle genişlemene olanak tanırken eserine hayat verir. 
 
Duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu strateji taktik Bulwark: Falconeer Chronicles
Deliver Us Mars için Hikaye Fragmanı Yayınlandı Amazon'un Electronic Arts'ı Satın Alacağı Bildiriliyor!

BSC Misafiri

26.8.2022 19:15:26

0
haber içeriğinde steam linkinide (veya epic artık nerdeyse) ayrıca paylaşırsanız sevinirim. oyun güzel duruyor istek listeme attım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız