Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Storm Boy: The Game 20 Kasım'da Çıkacak

 
Geliştirici Blowfish Studios, Storm Boy: The Game'in 20 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC, Mac, iOS ve Android için çıkış yapacağını duyurdu.

Oyunun Blowfish Studios tarafından paylaşılan tanıtım yazısı:
 

Colin Thiele'nın 1964'te yayımlanan çocuk kitabı Storm Boy'dan esinlenen video oyunu Storm Boy: The Game, oyuncuların isimsiz bir kahramanı ve sevimli pelikan dostunu kontrol ettiği, Coorong lagününü ve Güney Avustralya'nın görkemli kıyı şeridinin yemyeşil doğal güzelliğini keşfederken bu klasik hikayeyi yeni bir ortamda deneyimlemelerini sağlayan interaktif bir anlatımdır.
 
Blowfish Studios tarafından geliştirilen bu uyarlama kitaptaki önemli anları yeniden canlandırırken aynı zamanda çeşitli eğlenceli ve rahatlatıcı mini oyunları da beraberinde getiriyor. Bu aktiviteler arasında yelken, kuş besleme, kum sörfü, kum midyesi toplama, çizim ve daha fazlası bulunuyor.

 
Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Ion Maiden 2019'un İkinci Çeyreğinde PS4, Xbox One ve Switch'e Gelecek Marvel's Spider-Man Japonya'da İlk Ayında 95,120 Dijital Kopya Sattı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız