Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steven Spielberg'in Yöneteceği "Ready Player One" Filmi 2017'de Geliyor


     Steven Spielberg'in yöneteceği ve prodüktörlüğünü yapacağı Ready Player One, Ernest Cline'ın ünlü bilim kurgu romanından bir uyarlama olacak ve Warner Bros'un dağıtıcılığını yapacağı filmin çıkış tarihi olarak, Aralık 15 2017 bildirildi.
 
     Bu film, geçtiğimiz Mart ayında sözleşme imzalayan Spielberg'in, 2001'de çektiği A.I filminden beri Warner Bros'la olan ilk filmi olacak ve bu durumdan dolayı Warner Bros domestik dağıtım müdürü Dan Fellman, çok heyecanlı olduklarını belirtti.
 
     Filmin sinemaya uyarlanacak olan senaryosunu Zak Penn tekrar yazıyor. Orjinal senaryoyu ise kitabın yazarı Cline ve Eric Eason hazırlamıştı. Penn "Atari: Game Over," adlı belgeseli de yazıp yönetmişti. (New Mexico'da gömülü olan E.T. the Extra-Terrestrial kartuşları ile ilgili olan belgesel, konu ile ilgili bilgi için bu adrese bakabilirsiniz)

     Cline'ın romanının konusuna gelirsek; 2044 yılında geçen kitapta, Wade Watts adlı, 1980 dönemi oyunlarına hayran bir oyuncunun hikayesi anlatılıyor. Watts, şöhret ve para için sanal bir hazine avına çıkıyor ve bulduğu ipuçlarını, sadece 80'lerin pop kültürüne hakim biri olan, kendisi çözebiliyor.

     Prodüksiyon henüz başlamadı ve Warner Bros, Village Roadshow ve DreamWorks'un beraber hazırlayacağı film için başrol veya başka bir detay açıklanmadı. Sizi bilmem ama ben film çıkmadan kitabı okumayı düşünüyorum.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Polygon film sinema ready player one steven spielberg
Hulkbuster, Los Santos'u Birbirine Katıyor Gamescom 2015'e Rekor Katılım: 345.000!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.8.2015 11:53:53

0
quote:

Orjinalden alıntı: mementopolis Oyunlar Saçma bulup " oyunlar sanat değil /olamaz " diyen adam gelip Halo'nun produkuktörlüğünü yap ve sonrasında böyle bir film yönet . Spielberg sen bir şakasın .
Ya o değil Spielberg Medal of Honor'ın yaratıcısıdır.

BSC Misafiri

10.8.2015 15:57:07

0
kitap son derece basarili. agirlikli olarak 80ler muzik ve oyun kulturune gondermeler var. vainglory isimli tablet mobasinin android betasindan gelen mailda: You are amongst the very first Vainglory players on Android! As a beta tester, you'll experience Vainglory before it is released. As a part of your game play experience, we ask that you kindly provide us with feedback regarding bugs, feature requests and your overall experience. Your feedback and suggestions during this testing phase will prove invaluable as we work to bring Vainglory to Android. We are excited to welcome you to Vainglory and we'll see you in the Halcyon Fold! -ReadyPlayer1 yaziyordu, bir gulumseme olusmustu.

mementopolis

10.8.2015 15:34:11

0
Oyunlar Saçma bulup " oyunlar sanat değil /olamaz " diyen adam gelip Halo'nun produkuktörlüğünü yap ve sonrasında böyle bir film yönet . Spielberg sen bir şakasın .
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız