Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Stellaris: Federations Genişlemesi Duyuruldu

 
Paradox Interactive, Stellaris'in yeni genişleme paketi Federations'ı duyurdu.

Bu yılın sonlarında çıkacak.

Genişleme paketinin tanıtım yazısı:
 

Savaş sanatının zirvesi, düşmanına savaşmadan diz çöktürebilmektir. Stellaris: Federations genişletmesiyle oyuncular galaksi üzerindeki diplomatik hakimiyetlerini daha önce hiç olmadığı şekilde genişletebilirler. Tek bir silahı dahi ateşlemeden nüfuzunu kullanman, durumu çıkarların doğrultusunda yönlendirmen ve hakimiyet kazanman için sunulan çok sayıda seçenekle, mümkün olan her yolu dene ve hem dostların hem de düşmanların karşısında üstünlük kazan.
 
Özellikler:

Genişletilmiş Federasyonlar: Daha geniş diploması olanaklarıyla oyuncular Federasyonları içinde bağlılığı tesis edebilir ve tüm üyeler için güçlü ödüllerin kilidini açabilir. İster Ticaret Birliğine, Savaş İttifakına ya da Hegemonyaya katıl, üyelik sana muazzam avantajlar kazandırabilir.

Galaktik Topluluk: Kanun gündemlerine yön vermek üzere çok çeşitli teklifler için oylama yapabilen bir galaktik senato ile uzay imparatorluklarını birleştir. Örneğin oyuncular müşterek savunmaya yönelik yükümlülükleri artırma veya kârı varlıklı elit tabakaya aktarma yönünde bir teklifi kabul edebilir. Üyeler ayrıca topluluğa karşı gelen aktörlere yaptırım uygulayıp galaksi olarak ortak bir amaç etrafında toplanma yönünde baskı yapabilirler. Senato üzerinde nüfuzunu kullanarak liderliği ele geçir, karşılıklı iltimaslardan ve hilelerden yararlan; yani entrikalarla dolu bir sahnede nüfuz sahibi olmak için ne gerekiyorsa yap.

Kökenler: Her imparatorluk, ilerleyeceği yolu belirleyen bir hikayeye sahiptir. Yeni Kökenler sistemiyle uygarlığına daha köklü bir geçmiş kazandır. Oyuncular bir Köken seçerek imparatorluklarının geçmişini ete kemiğe büründürebilir ve imparatorluğun kurulduğu koşulları belirleyebilir. İster daimi bir yörüngede yaşamak üzere asıl gezegenlerini terk etmiş Boşluk Sakinleri ister güçlü bir Hayat Ağacına tapan ve onu koruyan bir toplum olsun, imparatorluğunun tohumları için akıllıca bir temel oluşturabilirsin.

Yeni yapılar: İmparatorluğun için görkemli yeni projeler inşa et; örneğin düşmana ait bölgede dahi hareketli bir onarım üssü sunan devasa mobil yıldız üssü Ezici'yi ya da göz açıp kapayana kadar filo serileri üretebilen yeni mega yapı Mega Uzay Gemisi İmalathanesi'ni inşa edebilirsin. Hem taktik avantajı hem de sağlam bir şok/korku etkisi yaratan bu yapıların her uzay imparatorluğu için değerli bir varlık olacağından emin olabilirsin. 

 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Stellaris paradox Interactive PC Strateji Simulasyon
Surviving the Aftermath Erken Erişime Açıldı Age of Wonders: Planetfall - Revelations Genişlemesi Duyuruldu

ReflexAction

19.10.2019 14:57:42

0
Paradox yine çoşturdu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Stellaris
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız