Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steel Seed İçin Yayıncı Stüdyo Bulundu

 
 
Storm in a Teacup tarafından geliştirilme aşamasında bulunan gizlilik odaklı aksiyon macera oyunu Steel Seed için nihayet yayıncı stüdyo bulundu. 2024 yılının sonlarında piyasaya sürülmesi planlanan bu oyunu artık ESDigital Games yayınlayacak.
 
Steel Seed gizlilik odaklı aksiyon macera deneyimini sunacak
 
 
 
Steel Seed oyunu bu yılın sonlarında PlayStation 5, Xbox Series ve PC için (Steam ve Epic Games Store üzerinden) çıkışını gerçekleştirecek. Piyasaya sürülmesi bir yana dursun diğer traftan ESDigital CEO'su Oleg Kudishov yaptığı basın açıklamasında şunları aktardı ve şunları söyledi: “Oyunu ilk gördüğümüz andan itibaren oldukça heyecanlıyız. Yetenekli ekip tarafından oyunculara sunulacak olan bu yapımda gizlilik odaklı aksiyon macera deneyimi konsepti yer alıyor. Projede sektörün deneyimli isimleri bulunuyor. Bu isimler arasında Carlo Ivo Alimo Bianchi ve daha fazlası yer alıyor.”
 
Steel Seed bilim kurgu teması ile beraber bizlere zorlu bir deneyim sunmayı hedefliyor. Oyunda bulunduğumuz dünya iklim değişikliği nedeniyle yok olmanın eşiğine gelmiş durumda. Soruların cevaplarını bulabileceğimiz ve bir yeraltı tesisinin derinliklerine inebileceğimiz proje, hikaye içeriğiyle beraber dikkatleri üzerine çekmek istiyor.
 
Oynanış fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Steel Seed
SAND LAND İçin Oyun Demosu Yayınlandı Steam Eş Zamanlı Oyuncu Rekorlarına Doyamıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız