Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steam'in Yeni, Özelleştirilebilir Haber Merkezi Kullanıma Açıldı

 
Valve, Steam Laboratuvarı'nın yeni özelliği, kişiye özel ayarlanabilen haber merkezini tüm kullanıcıların erişimine açtı. 
 
Artık oynadığınız ve ilgilendiğiniz oyunlardan güncellemeleri, duyuruları ve etkinlikleri kolayca bulmak için haber merkezine göz atabilirsiniz.
 
Haber merkezi; kütüphane, istek listesi, takip edilen ve tavsiye edilenler kaynaklarından gelen; etkinlikler, canlı yayınlar, içerik güncellemeleri, çıkışlar, indirimler ve haberler türündeki gönderileri gösteriyor. Bu seçeneklerden istediğinizi devre dışı bırakabiliyorsunuz.
 
Valve, önümüzdeki haftalarda haber merkezini özelleştirebilmek için daha fazla seçenek, haberler için ek kaynaklar ve ilgili etkinliklerin daha hızlı bir görüntüsünü sunmak için yeni bir genel bakış sayfası eklemeyi planlıyor.
 
Steam haber merkezine buradan göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Wolcen: Lords of Mayhem'de 1 Milyondan Fazla Satmış Ghost Recon Breakpoint'in Bir Sonraki Büyük Güncellemesi 24 Mart'ta Yayınlanacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız