Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steam'in Online Oyuncu Sayısı 17.5 Milyona Ulaştı


     Oyun dünyası gelişmeye, büyümeye devam ediyor. Bu büyüme satışlardan istatistiklere, oyunlara harcanan zamandan başka alanlara pek çok yerde etkisini gösteriyor.

     Nisan ayında ortalama oyuncu sayısı 14 milyon olan Steam, Eylül'de bu ortalamayı 15 milyona çıkarmış hemen ardından Ekim ayında da 16 milyon ortalama kullanıcı sayısını görmüştü. Şimdi ise 17.5 milyon oyuncuyla yeni bir rekor kırıldı. Aynı anda tam olarak 17,686,886 oyuncu Steam üzerinde online oldu. Bunlardan 6.9 milyonu ise herhangi bir oyunu oynamakla meşguldü.

     Black Friday beraberinde gelen fırsatlar pek çok oyuncuyu da oyun almaya yönlendirdi. Bu durumun yeni rekorun kırılmasında önemli bir paya sahip olduğunu söyleyebiliriz. Aynı zamanda son dönemlerin en popüler oyunlarından PUBG'de 3 milyon anlık oyuncu rakamını görerek kendine ait olan anlık oyuncu rekorunu geliştirdi. Bakalım bu rakamlar ilerleyen dönemlerde ne seviyelere ulaşacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer PC
2017'de Mikro Ödemelere Yapılan Harcama 22 Milyar Dolar! Resident Evil Revelations 2'nin Switch Sürümünden 14 Dakikalık Oynanış ve Karşılaştırma Videosu

BSC Misafiri

27.11.2017 23:37:27

+1
O değil de Black Desert Online açılsa da oynasak artık şurda iki gün falan kaldı sanırım ama vakit geçmiyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız