Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steam’ın Beta Durumundaki Güncellemesi DualShock 4 Desteğini Getiriyor

 
 
  Geçtiğimiz ay Steam Dev Days etkinliğinde Steam’a Dualshock 4 desteği geleceği Valve
tarafından sürpriz bir şekilde duyurulmuştu. Steam’ın henüz son çıkışını yapmamış ancak isteyenlerin edinebileceği beta durumundaki son güncellemesi söz konusu desteği Steam’a getiriyor.
   
   Bu güncelleme ile birlikte herhangi bir üçüncü parti yazılıma ihtiyaç duymadan DualShock 4’ünüzü bilgisayarınıza bağlayabilir ve bütün fonksiyonlarından yararlanabilirsiniz. DualShock 4 Steam’ın Big Picture modunda Steam Contoller’dan farksız işlevsellik ile çalışıyor herhangi bir kısıtlama söz konusu değil. Bunların yanı sıra DualShock4’ün hareket sensörü ve dokunmatik yüzeyi de destek buluyor ve aktif olarak çalışıyor. Tuşların görevlerinin değişti farklı tuşdizimi profilleri gibi bazı modifikasyonal opsiyonlar da sağlayan güncellemeyi indirmek için Steam’ın arayüzünden “Hesap” sekmesine girip betaya dahil olmalısınız. 

Bu haberin bağlantısı
URL
PC Steam PlayStation 4 Steam PS4 Kontrolcü
Eurogamer: Wii U'nun Üretimi Bu Hafta Sona Erecek Dishonored 2'nin Sistem Gereksinimleri Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

akilsizadam

1.11.2016 20:11:11

0
Tam da dün bakınmıştım geldi mi bu ne oldu ne zaman gelecek diye, iyi oldu. Edit: Geniş ekran modunda arayüzü kontrol edebildim ama Shadow of Mordor'da çalıştıramadım. Yapmam gereken bir şey mi var? Bilen bir arkadaş aydınlatabilir mi

Guest-2C5CD639E

1.11.2016 19:20:45

0
Valvede PS4 kullanıcılarına kıyak yapıp Half Life HD Remastered Collection getirse keşke. Birde CS 1.6 Remastered online keyfi mis gibi olurdu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız