Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steam'de Hafta İçi İndirimleri: Prince of Persia Serisi, Bitcomposer Oyunları ve Remember Me


    PC oyuncluğunun önde gelen dijital satış platformu Steam, her hafta oyunculara indirim sunmaya devam ediyor. Önümüzdeki Perşembe akşamına kadar sürecek olan indirimler, saat başı itibariyle belli oldu.
 
    Bu haftanın hafta içi kampanyasında üç farklı başlık karşımıza çıkıyor. Son yıllarda göremediğimiz fakat büyük bir hayran kitlesine sahip olan Prince of Persia serisinin her bir oyunu, kampanya dahilinde 2.49 dolarlık fiyatla satılıyor. Bunun haricinde geçtiğimiz senenin sönük kalan yapımlarından Remember Me'yi 9.99 dolara görüyoruz.
 
    Tüm bunlara ek olarak yayıncı Bitcomposer da, beşinci yılını kutlamak için Steam'in hafta içi kampanyasına dahil olmuş durumda. Firma Air Conflicts serisi ve bazı strateji oyunlarıyla tanınmakta.
 
Steam'e buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
PC steam indirim remember me prince of persia
inFamous: Second Son'ın Baş Tasarımcısı Sucker Punch'tan Ayrıldı! Bağımsız Yapımcıların Tercih Ettiği Unity Engine'in Yeni Sürümü Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

19.3.2014 11:03:37

0
quote:

Orijinalden alıntı: wictoRy Ah be PoP ne oyundun be.Çıksan şu yeni nesle de millet oyun görse
WW'deki karizması geri gelecekse olabilir.

popkolik25

19.3.2014 09:27:24

0
quote:

Orijinalden alıntı: wictoRy Ah be PoP ne oyundun be.Çıksan şu yeni nesle de millet oyun görse
Eski üçlemeyi,hiç bir yerini değiştirmeden,yeni grafiklerle,yeniden yapsalar bana o bile yeter.

popkolik25

19.3.2014 09:24:29

0
quote:

Orijinalden alıntı: zetsuba Benim icin PoP:WW yeri tanimlamak cok zor, biliyorum yeni cikan oyunlarla birlikte oyun sunumlari grafigi degisti ve bu yüzden suan bir cok kisiye eski hissiyati vermeyebilir ama yinede Dahaka'dan kacarken elim ayagama dolastigi, Kailina icin tüm Life Upgrade topladigimi hala unutmadim... hele o Maske'yi bulmadan önceki caresizligi... ve bulduktan sonraki verdigi karar vs. Unutturmadi kendini hala hatirliyorum.
POP WW'yi kaç sefer bitirmiştirim bilmiyorum.Oyunun farklı sonlarını da unutmamak gerek.

strangeworld

19.3.2014 01:04:27

0
aynen katılıyorum PoP:WW suana kadarki en iyi oyunlardan hikayesi harika oynanısı harika dahaka desen suana kadarki en iyi boss lardan daha ne olsun abi bidaki PoP , WW yi baz alarak yapılır umarım :)

zetsuba

19.3.2014 00:15:38

+3
Benim icin PoP:WW yeri tanimlamak cok zor, biliyorum yeni cikan oyunlarla birlikte oyun sunumlari grafigi degisti ve bu yüzden suan bir cok kisiye eski hissiyati vermeyebilir ama yinede Dahaka'dan kacarken elim ayagama dolastigi, Kailina icin tüm Life Upgrade topladigimi hala unutmadim... hele o Maske'yi bulmadan önceki caresizligi... ve bulduktan sonraki verdigi karar vs. Unutturmadi kendini hala hatirliyorum.

SnavS

18.3.2014 21:49:43

0
Uplay zorunluluğu olduğu için hiç bir ubisoft oyununu steam'den almıyorum.

Nicolae

18.3.2014 20:21:21

0
PoP serisi için bu fiyat değer mi değer. Ubisoft'tan göremedik ki yeni bir oyun onu alalım. Yeni oyun görene kadar eski ama eskimeyen PoP'lar ile devam ediceğiz.

wictoRy

18.3.2014 19:59:19

+3
Ah be PoP ne oyundun be.Çıksan şu yeni nesle de millet oyun görse
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız