Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steam Sonbahar İndirimleri ve Steam Ödülleri Aday Oylaması Başladı

 
Valve, Steam Sonbahar indirimlerinin bugün itibarıyla başladığını duyurdu.

Her gün ana sayfada öne çıkarılacak yeni oyunları ve size özel tavsiyeleri görmek için Steam ana sayfasını store.steampowered.com adresinden edebilirsiniz.
 
Devil May Cry 5 %67, Resident Evil %67, Darksiders III %66, Mortal Kombat 11 %50, Gears 5 %50, Frostpunk %55, F1 2019 %50, Monster Hunter: World %50, The Witcher 3: Wild Hunt %70, eFootball PES 2020 %50, NBA 2K20 %50, Hunt: Showdown %40 oranında indirimde. 

İndirimler 3 Aralık Türkiye saati ile 21:00'a kadar devam edecek.
 
İndirimler yanı sıra Steam Ödülleri adayları için oylama başladı. Katılımınızdan ötürü profil TP'si ve rozetleri kazanacaksınız ve göstereceğiniz adaylar sayesinde her kategorinin finalistlerini belirlemeye yardımcı olacaksınız. Aralık ayındaki Steam Kış indirimleri sırasında da finalistler için oy kullanarak kazananları belirleyeceksiniz.
 
Yılın Oyunu Ödülü, Yılın VR Oyunu Ödülü, Aşk İle Devam Ettirilen Ödülü, Arkadaşlarla Daha Zevkli Ödülü, En Yenilikçi Oynanış Ödülü, Zengin Hikâyeye Sahip Üstün Oyun Ödülü, Kötü Olduğunuz En İyi Oyunlar Ödülü ve Üstün Görsel Stil Ödülü kategorilerinde ödüller dağıtılacak.

Steam Ödülleri hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Stadia'nın İkinci Özel Oyunu Duyuruldu: Spitlings The Elder Scrolls: Blades Switch Versiyonu 2020'nin Başlarına Ertelendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız