Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steam Cloud Play Beta Sürecine Girdi

 
Valve, Steam Cloud Play'i resmi olarak duyurdu ve beta olarak geliştiricilere sunuldu.

Steam Cloud Play, Nvidia'nın GeForce NOW sistemi ile birlikte çalışacak ve oyuncuların satın almış olduğu bir oyunu bulut üzerinden oynamalarına imkan sunacak bir streaming servisi.

İlk aşamada sadece Nvidia'nın GeForce NOW sistemini destekleyecek ve fakat ileride daha da genişleyecek gibi duruyor. Valve ve Nvidia, geliştiricilere bu sisteme dahil olmasını istediği oyunlarını manuel olarak ekleme imkanı sunacak.

Bununla birlikte GeForce NOW sisteminde bulunan oyunların, sistemi destekleyen yayıncı ile geliştiricilerin ve 31 Mayıs itibarıyla kaldırılacak oyunların güncel bir listesi paylaşıldı. Kaldırılacak oyunlar yayıncılar ve geliştiriciler tarafından manuel olarak eklendiği takdirde sistemde kalmaya devam edecek. Listeye buradan göz atabilirsiniz.

Steam Cloud Play hakkında daha fazla bilgi için partner.steamgames.com

Bu haberin bağlantısı
URL
Steam Valve Oyun Half Life Mağaza Store Portal Steam Haberleri
Xbox Series X Stok Sıkıntısı Yaşamayacak Xbox Series X Çıkışında Binlerce Oyun ile Geriye Uyumlu Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

lamuarte

29.5.2020 03:41:01

0
Steam parayı görürse yapar tabi. Nvidia'nın sisteminin google'ınki gibi olmasındansa oyunlarının kendileri üzerinden satılması tabiki işlerine gelir. Eğer clouding sistemi çok fazla gelişir de steam burada da tekelleşirse deli para yapar. Tüm oyunlarınızın tek bir platformda toplanması satın alan için çok güzel bir olay ve kolaylık. Ayrıca ekstradan bir oyun satma yolu, platformu. Steam burada tekel olmamalı. Mümkünse epic'in de çok geç olmadan bu platforma el atmalı ki rekabet ortaya çıksın

Sarohan

28.5.2020 18:05:13

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Oyuncuyu düşünen platforma bak be
Baktık sonra ?

BSC Misafiri

28.5.2020 17:20:04

0
Hahaha "oyuncuyu düşünen platforma bak be" diyen yorumcu ah keşke hepimiz senin gibi dünyayı toz pembe görebilse, kapitalizmin en agresif olduğu yüzyılda yaşıyoruz, baba ile evladı bile yeri geliyor maddiyat yüzünden kavga yapıyor, küs tutuyor. Steam'ın gerçekten cebini değilde oyuncuları düşündüğünü zannetmek, ah ah keşke dünya gerçekten de öyle olsa :D ama maalesef Steamın oyuncuları falan düşündüğü yok, masaüstü bilgisayarla işi olmayan dolayısıyla düşük seviye laptop ya da tablet kullanan, pc oyunu oynayamayan kesimin cebine de el atıp kendi platformundan oyun satın almalarını sağlamanın derdinde sadece.

BSC Misafiri

28.5.2020 16:43:04

0
Oyuncuyu düşünen platforma bak be
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Steam
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız