Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steam, 2019'un Değerlendirmesini ve 2020 için Planlarını Yayınladı

 
Oyun dünyasının en önemli isimlerinden olan ve neredeyse her oyuncunun kullandığı Steam, 2019 yılının değerlendirmesini ve 2020 yılına ait planlarını yazdığı bir metin yayınladı.
 
Metnin içerisinde Steam'deki istatistiklerden de bahsedilmiş. Verilere göre bu yıl Steam'de toplamda yaklaşık olarak 21 milyar saat oyun oynanmış.
 
Yayınladıkları yazının tamamına buradan ulaşabilirsiniz. Ancak sadece 2020 yılı için planlarını okumak istiyorsanız aşağıdan okuyabilirsiniz.
 
Detaylı Veri İncelemeleri - Herkese açık verileri temel alarak oyunların Steam'deki durumuna ve genel olarak Steam'in mevcut durumuna dair analiz yapmaya çalışan birçok üçüncü taraf gördük. Daha fazla veriye erişebildiğimiz için kendi analizimizi yapıp sonuçları sizlerle bir blog serisi hâlinde paylaşmanın iyi bir fikir olacağını düşündük.
 
Oyun Albümleri - Oyun albümlerini daha iyi destekleyebilmek için yeni işlevsellikler de ekleyeceğiz.
 
Steam Trust - CS:GO'daki Güven Faktörü Eşleştirmesi'nin arkasındaki teknoloji olan Trust'ı geçtiğimiz sene kapalı beta olarak birkaç partnerin kullanımına, bu sene ise bütün partnerlerin kullanımına sunduk.
 
Steam PC Café Programı - Geçtiğimiz sene açık betaya giren bu program 8 bin farklı mekânın kullanımına sunuldu ve bu programı kütüphanelerde, internet kafelerde, oyun salonlarında ve benzeri yerlerde kullanıma sunmak için de çalışmalarımız devam ediyor.
 
Steam Laboratuvarı - Daha birçok gizli deney üzerinde çalışmalarımız sürüyor ve bu deneylerden bazılarını herkesin kullanımına sunmayı planlıyoruz.
 
SteamVR - Ekibimiz, birçok müşteri tecrübesi iyileştirmesi sağlayacak özelliğe sahip SteamVR 2.0 üzerindeki yoğun çalışmalarına devam ediyor.
 
En İyiler Listeleri - Geçtiğimiz sene Steam Haberleri kısmına gönderdiğimiz öne çıkanlar listelerinden öğrendiğimiz şeyleri harmanlayıp, müşterilerimize ilgi çekici popüler içerikleri göstereceğimiz farklı mağaza kısımları geliştirmek için kullanacağız.
 
Steam Mobil Uygulaması - Mobil uygulaması, daha fazla giriş türünü ve hesap korumasını içerecek şekilde yenilenecek.
 
İndirim Etkinlikleri - İndirim etkinliklerine katılan kullanıcıları daha fazla şekillerde ödüllendirebilmek için 2019 Ay Takvimi Yeni Yılı İndirimi'nde çıkardığımız ödüllerin üstüne ilave edilebilecek yeni ödüller arıyoruz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Steam Valve Oyun Half Life Mağaza Store Portal Steam Haberleri
CD Projekt Tarafından Cyberpunk 2077'nin VR Versiyonu Denenmiş Gears of War Patronu Rod Fergusson Microsoft'tan Ayrılarak Blizzard'a Geçiyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sarohan

6.2.2020 20:05:09

0
Arkadaş aktiviteleri bölümünün tamamen değişmesi lazım.Aynı indirimleri tekrar tekrar sunarak, bilmem kaç bin jetona komik indirim teklifi vererek olmaz bu iş.

Jack Rabbit Slims

6.2.2020 11:28:32

+1
2000’lerin başından kalma çöp arayüzün değiştirilmesi gibi bir dertleri yok anlaşılan.

by_endless

6.2.2020 03:18:02

+5
Şu jeton saçmalığından acilen vazgeçin bence. 500 lira ödeme yapıcam alacağım jetonlarla max 40 lira falan mı getiri olacak? Güldürmeyin adamı ya. İyi ki epic çıktı da alternatiflere yönelebiliyoruz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Steam
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız