Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech Switch için Duyuruldu

 
Image & Form Games, sıra tabanlı rol yapma kart oyunu SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech'i duyurdu. Oyun ilk olarak 2019'da Switch için çıkacak, diğer platformlar daha sonraki bir tarihte açıklanacak. Oyun İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca, Rusça ve Japonca dil seçeneklerini destekleyecek.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech beklediğiniz rol yapma kart oyunu. Sadece aklınızı ve bir avuç kart kullanarak güzelce elle çizilmiş bir dünyada ve şiddetli savaşlarda kahramanlarınıza liderlik edin. 100'ün üzerinde eşsiz delikli kart arasından seçim yaparak kendi destenizi oluşturun ve tüm tehditlere karşı mücadele verin.

Altınlarla dolu hazine sandıkları, ejderhalar, yaşayan dünyalar, sihir, parlayan zırhlı şövalyeler, deneyim puanları, sıra tabanlı savaşlar ve RPG unsurları sizi bekliyor. Oyunun mizahi geleneksel fantezi ve steampunk robot unsurlarını birleştirerek bol kahkahalı unutulmaz bir deneyim sunuyor.

 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
PlayStation Now Yakında İspanya, İtalya, Portekiz, Danimarka, Norveç, Finlandiya ve İsveç'e Geliyor Resident Evil 2 Çıkış Fragmanı ve Live-Action Fragman
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

lie_coffin

23.1.2019 23:06:09

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Süper haber adamlar baya kendi oyun evrenini yarattı bu seriyle ve değişik tarzda aynı evrene özel oyunlar yapıyorlar helal olsun.
aynen öyle. steamworld ismini gördüğüm an heyecan yapıyor, steam'e çıktığı an da alırım :)

BSC Misafiri

23.1.2019 22:47:53

0
Süper haber adamlar baya kendi oyun evrenini yarattı bu seriyle ve değişik tarzda aynı evrene özel oyunlar yapıyorlar helal olsun.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız