Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Stardew Valley'nin Switch Sürümü Sorunlu Çıktı

 
     PC ve yeni nesil konsollarda oldukça başarılı bir görüntü çizen ve son olarak Nintendo Switch için çıkış yapan Stardew Valley, Switch oyuncularının biraz da olsa başını ağrıtmış durumda.
 
     Oyun, çıkışında bazı sorunları da beraberinde getirdi. Kimi oyuncular sol taraftaki hoparlörden oyun sırasında gereksiz bir gürültü geldiğinden şikayet ederken kimileri de bazı eşyaların crafting menüsünde seçilememesinden dert yanıyor. Aktif bir görev yokken görevler listesini açtığında oyunun çöktüğünü söyleyen kullanıcılar da bir hayli fazla.
 
     Konu üzerine yapımcı ekipten gelen açıklamada "Başınıza gelen bu durumlardan dolayı üzgünüz ama en kısa sürede çözüm getirebilmek için sorunları araştırıyoruz" denildi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak mynintendonews stardew valley nintendo switch problem
Rise of the Tomb Raider'dan Xbox One X Oynanış Videosu Assassin's Creed Origins'te Loot Kutuları Bulunacak

BSC Misafiri

10.10.2017 10:51:24

0
Nintendo defet bağımsız yapımcıları mağazandan 5 para etmez oyunlar doldurdun eshopu, bari virtual console getir Switch’e, Gamecube, nes, snes, n64, DS, gameboy advance, gameboy ve Wii virtual console hatta Wii u virtual bile getirt, bu bağımsızlarla zaman kaybedeceğine
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız